Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13440193 www.bgdnes.bg

Топ 5 функции в Бетано, с които играта е по-вълнуваща advertorial icon

Бетано е сред реномираните европейски брандове за онлайн спортни залози и казино игри. Услугите на оператора са от високи качество, включително и мобилните. Букмейкърът разполага с лиценз, награди и екип по поддръжката, който се грижи професионално за клиентите на онлайн платформата. Конкуренцията на българския пазар е голяма, но в специалното Betano ревю от Нострабет ще научите защо да се доверите на този бранд. Не случайно компанията е сред водещите у нас, защото впечатлява с постоянно актуализиращи се бонус оферти, високи коефициенти за спортни събития и разнообразни функции за залози, с които играта е доста по-вълнуващата. Кои са Топ 5 бетинг функциите на този оператор, прочетете в следващите редове.

1. Кеш аут (Затвори залог)

Тази функция е една от най-полезните и най-търсените от играчите. Затова и букмейкърът я предлага на своите регистрирани клиенти. Чрез нея играчът може да затвори своя залог още преди неговия край, дори да е печеливш, като по този начин печели част от сумата в залога. В другия вариант тя се прилага, когато залогът е непечеливш, а операторът дава възможност на играча да минимизира загубите и да възвърне част от заложените средства. По-често тази функция се използва при залози на живо в реално време. Компанията е осигурила и платформа за Пряко предаване на живо на най-интересните спортни събития. Опцията е активна само за регистрирани клиенти, които имат баланс от поне 0,20 лева в сметката си.

2. Купони за Фаворити по Коефициенти

Тази функция няма да я откриете в много от конкурентните сайтове. В нея се използва филтър на мачове по коефициенти. Функцията дава възможност на играчите да направят селекции от няколко спортни събития и така да получат по-добър краен коефициент, в сравнение с този при единичните селекции. Събитията се разделят в няколко отделни категории.

3. Поискай залог

Функцията Поискай залог е сред иновативните, които операторът предлага на своите клиенти. Чрез нея играчът може да заяви пазар за конкретно събитие, който не е включен в списъка със залози. След това букмейкърът ще предложи коефициент за желаната от играча селекция и ще приеме неговия залог. За целта е необходимо залагащите да се свържат с Отдела за обслужване на клиенти, за да поискат нови пазари, персонални коефициенти или по-високи лимити. Искането трябва да е отправено поне един час преди началото на съответното събитие. Задължително изискване е играчът да разполага с минимален баланс от 10 лева в своята сметка, за да се възползва от функцията Поискай залог.

4. Специални залози

В сайта на хазартния оператор има секция за Специални залози. В нея всеки клиент ще открие разнообразни и значително завишени коефициенти на топ събития. Те се предлагат за дисциплините футбол, баскетбол и тенис. Специалните залози могат да се правят на дългосрочни събития, като шампион в дадено първенство, европейски клубен турнир по футбол или на специални събития в политиката и шоубизнеса.

5. Бетано мисии

Бетано мисии е следващата иновативна функции в помощ на играчите. Тя се активира само в определени случаи и зависи от активността на клиентите в онлайн платформата за залози. Чрез тази функция лоялните потребители получават специални пазари за спортни събития на определен интервал от време. Офертите са индивидуални и са съобразени с интересите на играчите на какви маркети и спортни събития прави залози. В Betano мисии клиентите могат да получат задача и ако я изпълнят, ще грабнат специален персонален бонус.

В заключение ще отличим и мобилното приложение на Бетано. Апликацията постоянно се подобрява и отговаря на всички изисквания на лидерите сред този вид услуги. През мобилното приложение играчите също ще имат достъп до разнообразие от игри на живо, както и до популярните функции за залози. Освен това брандът предлага голяма селекция от специални бонуси за нови и вече регистрирани клиенти. По всичко изглежда, че амбицията на тази компания е да се превърне в предпочитано място за онлайн залози.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!“

Реклама
Реклама
Реклама