Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14097712 www.bgdnes.bg

Мир на "Герена" ли се задава? Мъри и Наско стоплят отношенията в "Левски"

Сираков тръгна на обиколка из България

След бурните последни седмици в "Левски" е на път да се възцари относителен мир. Мажоритарният собственик Наско Сираков и треньорът Станимир Стоилов са близо до изглаждане на противоречията, научи "България Днес".

Отношенията между двамата са се подобрили доста през последните дни. Всъщност Сираков нито в един момент не е коментирал изказванията на Мъри в подкрепа на нападките към него от страна на изпълнителния директор Ивайло Ивков. Вместо това легендарният нападател предпочете да запази мълчание. Той беше близо до отбора и треньора в последно време.

Реклама

Именно това е спомогнало за изясняване на вижданията на Стоилов и Сираков. Самият Мъри в последните си изказвания намекна за това.

"Винаги съм бил щастлив да водя "Левски". Не знаех, че имам 250 мача, Сираков ми го каза. Ние трябва да продължим да работим и да радваме хората", обясни треньорът след мача с "Арда".

Плътно до Сираков в размирните времена е председателят на управителния съвет Даниел Боримиров.

"Левски" в момента няма нужда от разединение, а от обединение и всички левскари трябва да сме заедно, защото само така ще постигаме успехи. По принцип аз нямам абсолютно никакви комуникационни проблеми нито с Наско Сираков, нито със Станимир Стоилов. Да, мога да кажа, че от известно време с Ивайло Ивков имаме не чак толкова добра комуникация", сподели бившият халф преди няколко дни.

Очаква се на общото събрание на клуба на 6 април Ивков да бъде заменен. Причината е, че в момента реално той не е в добри отношения с никой друг от ръководството на "Левски". И ако до преди няколко дни под сурдинка се говореше, че Мъри е готов да го последва, сега нещата изглеждат по-различно.

От вчера Сираков е на обиколка в страната за срещи с фенове. По време на тях ще разясни какво предстои в кампанията за увеличаването на клубния капитал чрез продажбата на акции. Снощи бившият нападател беше в Бургас, а днес ще се види с привържениците в Сливен. След това предстоят срещи в Стара Загора и Пазарджик.

Фенове подеха и поредната кампания по събиране на пари, които да отидат за покриване на дълговете на клуба към НАП. От "Трибуна Левски" пуснаха в продажба специални шалове. Всички приходи ще бъдат дарени за намаляване на тежкото бреме, което тегне над "сините". Тиражът е лимитиран. Шаловете са двулицеви и струват по 50 лева.

Четете още

Лили Иванова на вечеря с Илиана Раева, Наско Сираков и Тити (виж снимка в статията)

Лили Иванова на вечеря с Илиана Раева, Наско Сираков и Тити (виж снимка в статията)

Уникално! Лили Иванова дари пари за "Левски". Вижте сумата

Уникално! Лили Иванова дари пари за "Левски". Вижте сумата

Войната в "Левски": Сектор "Б" сипе заплахи

Войната в "Левски": Сектор "Б" сипе заплахи

"Левски на левскарите" с атака по Сираков

"Левски на левскарите" с атака по Сираков

Реклама
Реклама
Реклама