Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13989634 www.bgdnes.bg

Войната в "Левски": Сектор "Б" сипе заплахи

Тарторите атакуват "Ултрас Левски", фенове ходят на мач под прикритие

Тарторите от Сектор "Б" тръгват на война с Наско Сираков след пълния разкол в ръководството на "Левски". Лидерите от агитката застанаха твърдо зад изпълнителния директор Ивайло Ивков и против легендата на клуба Сираков.
Тарторите подготвят предстоящи реакции спрямо мажоритарния собственик, научи "България Днес". Очаква се първата да е още на следващия мач с "Арда" в Кърджали. За подобно нещо намекна и самият Ивков на тайнствената среща с посочени медийни работници в понеделник. Там сподели, че дните му в клуба са преброени и че феновете ще си кажат думата кой е прав. На сбирката присъстваха и хора от "Левски на левскарите". Председателят на сдружението Димитър Костадинов отново призова Сираков да се откаже от акциите на клуба.
"Надяваме се неговата левскарска чест и достойнство да го накарат да постъпи правилно - да изпълни заканите, които направи преди повече от година, че ще е последният едноличен собственик на "Левски" и ще направи така, че неговите привърженици да могат да управляват съдбата на клуба", заяви той.
От най-силната фракция в Сектор "Б" се разправиха с едни от поддръжниците на Сираков - "Ултрас Левски". Двете групировки дълго време воюваха, но бяха сключили примирие през миналата година. От началото на пролетния дял знамената на "Ултрас Левски" липсват от Сектор "А", където се разполагаха феновете на "синята" фракция.

Близки до "Ултрас Левски" споделят в социалните мрежи, че на тях и техни близки са били отправяни заплахи от тарторите от Сектор "Б". Затова сега или не ходят на мачовете на "Герена", или го правят под прикритие. Основната причина за новия скандал е подкрепата, която от "Ултрас Левски" демонстрират към Наско Сираков.
Изваждането наяве на това при кого и как са натрупани дълговете на клуба пропадна. Това трябваше да се случи по желание на Станимир Стоилов. След като Сираков обяви пресконференция по този повод, Мъри заяви, че няма да присъства на нея. Затова от клуба пуснаха съобщение, че срещата с медийните работници се отлага по желание на треньора. Това е поредното доказателство за разрива на дуета Сираков - Стоилов.

Четете още

Тайна среща на "Герена"

Тайна среща на "Герена"

"Левски на левскарите" с атака по Сираков

"Левски на левскарите" с атака по Сираков

Наско Сираков: Втора Казанска афера не ми трябва

Наско Сираков: Втора Казанска афера не ми трябва

Мъри отговори на Батков: Незначителна фигура, не ме вълнува!

Мъри отговори на Батков: Незначителна фигура, не ме вълнува!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама