Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14126353 www.bgdnes.bg

Гадателката на Берлускони - Теодора Стефанова: Кръстаич си тръгва, българин ще поеме националите!

Сръбският треньор Младен Кръстаич няма да бъде селекционер на българския национален отбор по футбол! Това вещае Теодора Стефанова, която е лична гадателка на бившия италиански премиер Силвио Берлускони. Както "България Днес" първи писа, постът на Кръстаич се клати, а самият той може да поеме отбор от Израел.

"Може би ще реши да си тръгне този треньор. Ще има дискусии по темата. Аз виждам български треньор да застане начело на националния отбор. Кръстаич е добър специалист, но нещо не му се получава", отчете Стефанова пред "България Днес". Тя е футболен анализатор в Италия и следи изкъсо мачовете.

Реклама

"Не могат все още да се сработят младите играчи. Има нещо смущаващо в тази селекция на Кръстаич. Притежаваме талантливи и качествени момчета, но им трябва време. За мен този отбор има потенциал, но усещам напрежение на този етап. Можеше да измъкнем поне равенство от Черна гора, момчетата показаха някаква игра в този мач. Имаше много сбъркани подавания и ненужни нарушения. Има много да се работи с този отбор. Виждам доста пропуски в защитата", анализира Стефанова.

"Унгарците имаха пълна доминация. Можем да кажем само комплименти за техния италиански треньор. Добре, че се спряха, за да няма по-голямо унижение за България. Унгарските футболисти са по-качествени, те ще бъдат на европейското догодина. За нашите все още остават някакви шансове, никога не бива да се отказваме, но по-реалистично е да градим отбор за следващите световни квалификации. Ако тези момчета се сработят, може да се получи нещо конструктивно и да имаме един национален отбор за гордост. Трябва да се направят промени и реформи скоро, да имаме качествени стадиони", каза още гадателката на Берлускони.

"Относно италианците, оставаше и Малта да не победят и тогава вече открито щеше да се заговори за криза и да има атаки срещу Манчини. Видяхме Англия как ги надигра, не можех да позная отбора. Имат големи проблеми в нападението. Аржентинецът Матео Ретеги взе италианско гражданство, за да може да играе за "скуадрата". Ето че започна да вкарва и нападките срещу треньора спряха. И България скоро ще намери своите точни лидери", завърши Стефанова.

Четете още

Кръстаич бяга в Израел, къса с Боби М. по взаимно съгласие

Кръстаич бяга в Израел, къса с Боби М. по взаимно съгласие

Бербатов призова за оставки в БФС

Бербатов призова за оставки в БФС

Шефът Гонзо шокира: Загубата е по-добре от победа

Шефът Гонзо шокира: Загубата е по-добре от победа

Кръстаич да ходи да си вари крушовата ракия, избухна Мишо Мадански

Кръстаич да ходи да си вари крушовата ракия, избухна Мишо Мадански

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама