Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17500605 www.bgdnes.bg

ИЗПОВЕД! Ергенката Валерия била жертва на домашно насилие

Ергенката Валерия призна, че е била жертва на домашно насилие. Това разкри тя пред Алек Младенов във вечерта на коктейлите в "Ергенът". 

 "Последният ми приятел беше пиян, нервира се, аз избягах от него и отидох в банята. Той влезе и се започна цялото нещо. Нямам спомен от тогава, защото бях със сътресение на мозъка", сподели Вал пред шокирания Алек.

Реклама

Оказа се, че Валерия е била жестоко пребита от приятеля си и то в Деня на влюбените. След този инцидент попадала в болница, който на свой ред станал повод тя да се запознае с баща си.

"Той не е много заинтересован от мен. Оставил ни е, когато съм била на 1-2 г. Запознахме се, когато бях в болницата." По съвет на вуйчо си пуснала жалба срещу вече бившия си приятел, която обаче впоследствие оттеглила. "Простих му. Защото съм глупава!"

Откровението й провокира остра реакция от страна на ергена. "Няма извинение за агресията на никой мъж" - реагира на разказа той. Според Алек фактът, че тя е простила, дава лош пример. А това, че бившият й е бил под влияние на алкохола, не го оправдавало. Валерия обаче обясни, че не чувства вина, че е оставила насилието безнаказано.

Четете още

Ергенът изгони "Мис София" Васка Джурова, целува страстно Маги

Ергенът изгони "Мис София" Васка Джурова, целува страстно Маги

Теа с нова провокация в "Ергенът", Алек изпада в шок

Теа с нова провокация в "Ергенът", Алек изпада в шок

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама