Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17726997 www.bgdnes.bg

Сън ПРЕЦАКА Мария от Димитровград в "Сделка или не", вижте колко спечели

Студентката по икономика Мария Гьокова от Димитровград си тръгна само с 1000 лева от "Сделка или не", въпреки че се пазари до последно. "Като на димитровградския пазар", повтори й на няколко пъти водещият Ненчо Балабанов. Девойката още в самото начало на играта заложи на мечтаната от нея сума - 7500 лева. "За какво ще използваш тези пари?", излюбопитства Балабанов. Младата димитровградчанка отговори по три различни начина. Може би това е било нейната стратегия, за да бъде в тон с трикратната смяна на кутиите, разрешена й от великодушния банкер.

Първия път Мария сподели, че вероятно ще вложи тази сума, която се надява да спечели, в семейния бизнес в родния си град. Заради него тя нямало да остане в столицата, а щяла да се върне в Димитровград. Втория път студентката по икономика заяви, че планирала да замине на ваканция в любимата си Испания. На третия път тя вече обяви, че с тези пари ще купи акции, за да си осигури "пасивен доход". "Купувала ли си акции досега?", попита я водещият. "Не, ще ми бъде за първи път, ако спечеля", призна Мария.

Реклама

Балабанов с право се възхити на опитите на младата дама да излъже числата и да стигне до заветната кутия. Димитровградчанката дори разкри, че малко преди да влезе в "Сделка или не", имала сън, който тя възприема като пророчески. "И отвори ли печелившата кутия?", пожела да се осведоми актьорът.  "Не, събудих се преди това", отвърна му през смях девойката.

След три отказани сделки и сложни пируети около кутии с номера 3 и 22 /"избирам го защото е близко до рождената ми дата, 20-и"/, довери Мария, тя заигра ва банк и се застопори на кутия 15. "Това число ми носи късмет! На 15-и е роден брат ми. Това е първият мъж, когото съм обикнала в живота си!", изля емооциите си студентката. Оказа се обаче, че и този път птичето на късмета не се е криело в кутия под този номер.

След серията неуспехи Мария се осука около и без това осуканата осмица, но това бяха последните налучквания, колкото да се запази припечеленото до този момент. Балабанов дълго не успя да измъкне от младата любителка на бързите пари защо е е привлечена като магнит от кутия номер 8. 

В крайна сметка димитровградчанката изплю къмъчето - тази цифра й била подсказана в съня, преди да влезе в шоуто..

"Уви, Мария, ти заложи на съня, а не на интуицията, която трябваше да те насочи към кутия 16!", провикна се на финала на играта водещият. Така студентката от Димитровград се изниза от студиото само с 1000 лева, но все пак с усмивка. "Все пак е по-добре от нищо!", коментираха фенове на "Сделка или не". 

Четете още

НЯМА КЪСMЕТ! Натали си тръгна само с 10 стотинки от "Сделка или не", изпусна 1000 пъти по-голяма печалба

НЯМА КЪСMЕТ! Натали си тръгна само с 10 стотинки от "Сделка или не", изпусна 1000 пъти по-голяма печалба

Зрител попиля "Сделка или не", играта нямала нищо общо с тази в световен мащаб

Зрител попиля "Сделка или не", играта нямала нищо общо с тази в световен мащаб

Ненчо Балабанов готов да раздава пари

Ненчо Балабанов готов да раздава пари

Реклама
Реклама
Реклама