Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17781976 www.bgdnes.bg

Марешка Бардем ШОКИРА: Направиха ми черна магия за смърт

Приятелка ме раздели с годеника ми, откриха ми рак 

Близка приятелка поддържала интимен контакт с годеника на Марешка Бардем от "Игри на волята", а заедно със свой приятел направили на чеченската моделка магия за смърт. За капак целият стрес и нерви докарали рак на Марешка.

Това разкри пред "България Днес" самата хубавица, върху която се стоварват поредица от житейски удари в личния живот.

Реклама

"Моите истории от живота с неприятности продължават. Известна съм с това, че си подбирам грешни мъже. Сигурно тежкото ми детство е отговорно за това. Влюбвам се в мъже, които накрая ми изневеряват", започва историята си пред вестника Бардем, чието истинско имен е Марха Осмаева.

И продължава: "Имах годеник. Причината да се разделим беше интригите на едно момиче, която мислех за приятелка - но тя се оказа злобна фенка, която иска да бъде мен. Тя с интригите си настрои годеника ми срещу мен. Аз не издържах на психическия стрес и го оставих. Проблемът е, че бях му обещала никога да не се свържа с хората, които ни разделиха, докато той през цялото време е спал със същото момиче Анджела. Бях в депресия и попаднах в болница. Наскоро откриха, че имам рак в начален стадий. Имам късмет, че го открих, защото не разбирах какво ми има".

След като най-накрая си стъпва на краката и е щастлива, на рождения й ден наскоро следва нова драматична завръзка.

"Превъртях, защото не мислех, че годеникът ми е бил такова долно същество. Анджела се възползва от моята слабост и качи видеа с клевети, унижавайки мен. Изтерясах, след като тя с нейния Гош казаха, че са ми направили магия за смърт", казва Марешка.

Въпросната Анджела Ташева, която Марешка визира, е участничка в култовото риалити "Къщата на инфлуенсърите", която лъсна в порно наскоро. Снимки и видеа на добилата популярност като "кралицата на скандалите" в онлайн формата Анджела показват как татуираната варненка се отдава на неизвестен мъж. Докато интимният й партньор остава скрит, а на показ е единствено мъжкото му достойнство, еротичната моделка позира пред камера и се справя със сексуалните изпълнения далеч по-добре и от професионална порноактриса.

В риалитито Анджела призна, че си пада по жени. В предаването, станало известно като онлайн версия на "Биг Брадър", Ташева се прочу с това, че продава използваните си гащи в еротичния сайт Онли фенс.

Реклама

Именно там Анджела се запознава с Гош, който също е сред участниците, и двамата стават приятели. По-късно тройката в приятелския кръг е запълнена и от Марешка. Но към ден днешен ситуацията е коренно различна - Анджела и Гош са от едната страна на барикадата, а Марешка от другата.

"Не мисля повече да търпя тези хора и реших най-накрая да събера смелост да се изправя срещу тях. Вече съм вкарала един изнасилвач в затвора, ще се гордея със себе си, ако успея да спечеля и тази война с хора, които развалят България", категорично заяви пред "България Днес" чеченската моделка.

От своя страна Анджела и Гош обявиха, че са били заплашвани и се страхуват.

Четете още

РАЗГОЛВАНЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР! Марешка Бардем показа голи кълки

РАЗГОЛВАНЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР! Марешка Бардем показа голи кълки

Няма да повярвате за какво мечтае Марешка от "Игри на волята"!

Няма да повярвате за какво мечтае Марешка от "Игри на волята"!

Реклама
Реклама
Реклама