Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17828563 www.bgdnes.bg

Семейна драма! Баща плаче, подигравали му се на циците

Подигравки и нападение преживява баща заради изкуствените цици, с които се развява по улиците и излага и себе си, и сина си. Това се жали полово обърканият шотландец Андрю Денингтън. 49-годишният баща не просто обожава женски гърди, но иска самият той да има такива. Затова си купува фалшиви гърди и ги носи навсякъде, макар и да не ходи облечен като жена. Странният му външен вид му навлича много неприятности, като той непрекъснато е тормозен както в интернет, така и на живо.

Андрю посочва, че недоброжелатели не просто го заливат с хейт, но дори крадат снимки от профилите му в социалните мрежи и му правят фалшиви профили, в които го изкарват перверзник, жиголо и дори изнасилвач. Омразата стига дотам, че една нощ злобар хвърля камък през прозореца, за да сплаши Андрю. За нещастие нападателят обърква къщите и камъкът се озовава в хола на съседите му. След инцидента плъзват слухове, че Денингтън получава парична компенсация заради атаката и с мангизите си купува нови още по-големи фалшиви цици. Шотландецът категорично отрича да е получавал пари.
Не по-малко подигравки заради циците на Андрю отнася и 17-годишният му син. Тийнейджърът е яко тормозен в училище, но дори и това не трогва таткото, който продължава да се носи с гърди като на жена. Нищо лошо не правя на никого. Харесвам се така и просто искам да ме оставите на мира, проплаква Андрю.

Четете още

Сексбомбата Джордан реве в Банско заради гърдите си

Сексбомбата Джордан реве в Банско заради гърдите си

Емили, каква опаковка си навлякла?

Емили, каква опаковка си навлякла?

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама