Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7135240 www.bgdnes.bg

Участникът от "Биг брадър" Ричард Величков: Искам да се видя с Розмари!

Няма да кажа нищо за секса, тя не заслужава лошо отношение

Розмари не заслужи негативните думи и лошото отношение, които последваха след песента на съквартирантите "Супер жалък". Това разкри пред "България Днес" участникът от "ВИП брадър" Ричард Величков.

"Това момиче е добро и мило, а нещата, които излязоха от тази песен, я представиха в друга светлина. Вероятно и аз имах някаква вина", коментира фитнес инструкторът.

Реклама

Ричард сподели, че най-трудният момент в къщата е историята около тази песен, която го е демотивирала. "Чувствам се сринат психически. Гледах да не го показвам много, но вътрешно не бях добре, защото знаех, че това ще ми навреди", каза Величков. Според него информацията в медиите е тотално различна и го представя в лоша светлина. "Не съм лош човек и не съм искал да направя нещо лошо. Нито съм се държал зле с останалите, не съм ги обиждал, просто бях лош в изказа си към Рози", лаконичен е Мистър София.

На въпрос на вестника бил ли е сексът в предаването пиар трик, или искрата между него и моделката е била спонтанна, Ричард заяви, че не желае да коментира. Въпреки това той разкри, че иска да се види с красавицата. "Смятам да поддържам контакт с Розмари, както и с голяма част от съквартирантите. Не съм имал лоши взаимоотношения с нея, за да не си общуваме. Това беше лоша шега и за двама ни, но никога не сме таили лоши чувства един към друг."

Мускулестият мачо опроверга слуховете, че е бил уволнен от работното си място. "Продължавам да работя на същата позиция във фитнеса, на която бях", отсече той.

За най-големия дразнител в предаването, гримьора Валентин Кулагин, фитнес инструкторът не пожела да коментира по какъвто и да е било начин.

Величков повдигна завесата около спекулациите дали титлата му "Мистър София 2018" е купена за 3000 лв. "Не съм си купил титлата, спечелих я с реален вот на журито. Не знам дали има конкурс у нас, за който да не твърдят, че не е е купен", каза през смях инструкторът.

Въпреки масовото лошо мнение за него семейството и близките му са горди от представянето му в предаването. Самият той разкри, че не знае още за какво ще похарчи хонорара си, и добави, че не парите са били мотивацията му да влезе в най-известната къща. "Исках да си направя реклама, за жалост не бях подготвен за шоуто. Мислех, че ще е лесно и забавно, а в крайна сметка цялата история излезе доста негативна за мен", завърши Ричард.

Реклама
Реклама
Реклама