Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7139860 www.bgdnes.bg

Великата Стоянка Мутафова: Няма да спирам да играя!

Не пропускам час за маникюр и козметик

"Не съм претърпяла инцидент! Ще играя, докато мога! Просто лекарят ми забрани да пътувам надалеч и затова отмених представлението в Добрич. Съжалявам за случая, но не съм се отказала от сцената и продължавам да играя."

Така великата Стоянка Мутафова успокои почитателите си.

"Иначе аз съм си добре, почивам сега, макар да не съм се изморила много. С Муки си говорим за четвъртата й книга, която скоро ще види свят. Ще се казва "Звезден прах". Тя ще опише живота си между артистите, с които е израснала. Като дете и момиче Муки имаше много контакти с Георги Парцалев. Ще опише и разговорите и срещите си с Калата и Невена Коканова, с Николай Бинев и Домна Ганева в Младежкия театър. Голям късмет, че е имала допир до наистина велики творци. Освен това имаме желание с нея да направим и документален филм за мен по книгата", сподели бъдещите си планове Стоянка.

Реклама

Освен че се грижи за духа си, грандамата на българския театър не пропуска да си запише час и при козметик и маникюрист. "Трябва да се поддържам. Хората искат да ме виждат усмихната и в добра форма. За някои съм вдъхновение, това ме крепи", радва се Мутафова.

"По цял ден с мама се забавляваме, разказваме си спомени. Не спорим, защото в повечето случаи вече не се налага. Тя е моят живот, аз нейният", казва от своя страна и дъщерята на Стоянка - Мария Грубешлиева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама