Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7143819 www.bgdnes.bg

Роналдо бесен след загуба от "Юнайтед": Смачкахме "Манчестър"!

"Мачкахме ги цял мач, а накрая загубихме!"

Това заяви звездата на "Ювентус" Кристиано Роналдо след неочакваното поражение от "Манчестър Юнайтед" в Шампионската лига.

"Червените дяволи" обърнаха резултата до 2:1, след като изоставаха до 86-та минута.

Голът за "Юве" бе дело на Кристиано, но това не се оказа достатъчно дори и за една точка.

"Ние доминирахме в продължение на 90 минути и имахме толкова много положения - съжалява Роналдо. - Можехме да ликвидираме интригата на три или четири пъти. Но се отпуснахме и бяхме наказани за това.

Реклама

Трябваше да спечелим с голям резултат. Щастлив съм, че вкарах, но съм разочарован от крайния изход на мача. Те създадоха положения само от статични ситуации. Английските отбори разчитат точно на това. Все още сме на върха в групата и ще се поучим от нашите грешки.

"Манчестър Юнайтед" не направи нищо, за да е заслужен победител. Дори не можем да говорим за късмет, защото и късмета трябва да го търсиш. В случая ние им подарихме победата. Сега трябва да вдигнем глава и да се върнем на пътя на успехите."

А на Кристиано се възхищават дори и футболисти на съперника.

"За мен няма по-голямо вдъхновение във футбола от Роналдо - признава младият нападател на "Манчестър Юнайтед" Маркъс Рашфорд. - Говоря от името на много играчи и фенове на "Юнайтед", които са гледали тима, когато Кристиано играеше тук. Винаги има нещо, което той е оставил в сърцето ти."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама