Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7182727 www.bgdnes.bg

Мъжът на Мария Илиева се сгоди за друга

Певицата не дава сина си на бившия си вече приятел

Бащата на детето на Мария Илиева, който доскоро представяше и като своя официална половинка, е сгоден за друга. Още преди половин година Георги Михайлов дава пръстен на приятелката си Владислава Йорданова, научи "България Днес" от близки на семейството на Георги.

Двамата живеят в Антверп, Белгия. Рядко се прибират в България, а Михайлов не поддържа почти никакъв контакт с майката на сина си. Мария ясно е дала да се разбере, че ще отглежда сама сина им и не желае близък контакт с Георги. Родителите на младежа също не са допускани да виждат внука си.

Реклама

"Георги и Мария нямат нищо общо. Той се опитва да започне нов живот, но му е трудно заради нейната известност. Всички го знаят като мъжа на Мария Илиева, а всъщност двамата бяха заедно само няколко месеца", казва близък на Георги.

С годеницата му Владислава са твърдо решени да не се прибират да живеят в България, сключването на брака им ще е в Белгия. Приятелката на Георги е близка с цялото семейство на гаджето си. Неговата майка – Даниела, дори я нарича своя снаха. Младото момиче е придружавала Георги на няколко семейни пътувания. Въпреки че живеят като семейство, Владислава и Михайлов пазят в тайна връзката си. Дори майката на Георги изтри всички публикации, в които е добавяла своята истинска снаха. Бившият на Мария Илиева заличи профилите си в социалните мрежи.

Мария Илиева официално призна в свое интервю за "Папараци", че не живее с бащата на сина си и и двамата не са заедно. Макар чак сега да съобщава новината, певицата отдавна е сама. След раждането на Александър тя изобщо не искала Георги около себе си. Макар да е успяла в кариерата си, Илиева няма никакъв късмет с мъжете.

Тя се раздели със скандал с победителя в последния "ВИП брадър" Наско Колев. Певицата имаше любовна авантюра с много по-младия от нея певец. След раздялата им Илиева го изхвърли от музикалната си компания и спря излъчването на всички песни, които е продуцирала за Наско. Бесен, младежът проговори за отношенията им.

"Тя вече е предприела някакви действия да ми пречи по пътя на музикалното ми развитие. Само дето аз не съм притеснен! А на интимните желания откликнах, така че сигурно не е заради това", призна Колев.

Самата Мария даде да се разбере, че изобщо не са й приятни коментарите на Наско по неин адрес.

Реклама

"Не гледам изобщо "ВИП брадър". Не ми е интересно това предаване", отсече Илиева на старта на шоуто. Впоследствие призна и за цензурата, която е наложила на Наско.

"Той прекрати договора си, затова имахме право да запазим песните, които сме направили за него", коментира Илиева.

Певицата имаше още по-шумна връзка с актьора Иво Аръков. След раздялата им той беше пребит от неизвестни мъже в София, а част от подозренията водеха към Илиева.

"Дори и да е Мария Илиева - аз не искам да си го мисля, нямам доказателства за това. Тя нищо не ми е казала! Никога не съм имал конфликт с нея. Не вярвам, а и не искам тя да е поръчала да се случи нещо с мен", коментира Аръков.

Към настоящия момент Илиева е сама и казва, че не се нуждае от друг мъж в живота си освен сина си.

Реклама
Реклама
Реклама