Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7184625 www.bgdnes.bg

Синът на Карамански заби богата блондинка

Иво-младши често лети до гаджето в Холандия

Иво Карамански-син за първи път е сериозно обвързан. Наследникът на митичния бос от 90-те години е влюбен в богата наследница. Карамански-младши има връзка с блондинката Филипа, чиито родители притежават туристическа агенция. Хубавицата до Карамански е завършила частно училище в София, а в момента следва бизнес в Холандия. Именно заради нея Карамански често отскача до страната на лалетата. Заради новата си любов той пропътува разстоянието от Щатите, където следва. Макар да се смята за наследник на един от най-влиятелните хора през 90-те години, Карамански-младши не разполага с богатството на баща си. Според негови приятели гаджето му е доста по-заможно.

Синът на Нели Атанасова често споделя, че за образованието му в чужбина се грижи изцяло неговият втори баща - Александър Сано.

Реклама

"Нямам наследство от баща си. Чел съм, че притежавам 14 милиона, завещани, но никога не съм ги виждал. Вкъщи пазим няколко златни гривни от него", признава Иво-младши в свое интервю. Синът на Карамански няма съзнателен спомен от баща си. Той е само на 1 година, когато определяният на кръстник на мафията у нас е убит.

"От малък знам, че са го наричали така. Знам кои неща са истина и кои не са. Знам от свои близки, от кръстника ми - неговия най-доверен човек, Венко се казва. Майка ми също ми е разказвала", посочва още Иво.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама