Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7185844 www.bgdnes.bg

Звезда от "Малки сладки лъжкини" с главна роля в хорър трилъра "Дяволът в теб"

Звездата от сериала "Малки сладки лъжкини" Шей Мичъл е в главната роля в хорър трилъра "Дяволът в теб". Стана Катич, Грей Деймън, Ник Тюн, Джейкъб Минг-Трент, Макс МакНамара, Луис Хертум също са сред актьорите във филма на Дидерик ван Ройен (Daylight, Taped) по сценарий на Брайън Сийв (сериала "Писък", "Торбалан 2"). Продукцията е на български екран от 7 декември, съобщават разпространителите.

Шокиращ екзорсизъм излиза извън контрол и една тийнейджърка е мъртва. Месеци по-късно бившето ченге Мегън Рийд (Шей Мичъл) се опитва да вкара живота си в релси, след като не успява да предотврати убийството на своя партньор и затъва в блатото на наркотиците и алкохола, за да преодолее загубата. Докато си стъпи на краката, Мегън започва работа в моргата в болница в Бостън, където намира неочаквано спокойствие, предаде БТА.

Реклама

Една нощ обаче, след като е докарано обезобразено тяло, нещата започват да се променят. Останала сама в подземните коридори на моргата с осакатения труп, Мегън е връхлетяна от ужасяващи видения - опасява се, че трупът е обладан от демонична сила и е готов да възкръсне и да убива. . .

"Заклинателят", "Да изплашим Джесика до смърт", "Преследването на Джулия" и други класически филми от 70-те, майсторски изграждащи вледеняващ психологически ужас, са пример за режисьора Дидерик ван Ройен. За образа на главната героиня екипът черпи вдъхновение и от "Пришълецът" със Сигърни Уивър - силна жена в затворено пространство, бореща се със зла сила, която е много по-мощна от нея.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама