Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7241018 www.bgdnes.bg

Бивши ченгета ПАЗЯТ Слави

Дългия си купи джип за 200 бона

Взимат го от дома му и го оставят в Би Ти Ви всеки ден

Бивши ченгета бранят Слави Трифонов. Дългия е наел няколко ексслужители от родната полиция, за да му пазят гърба, научи "България Днес".

Новият джип на Слави, за който той брои повече от 200 бона, целият е облепен в лепенки на МВР. Такива стикери могат да имат само сегашни или бивши служители на системата. Лепенките на МВР са няколко на брой и са по цялото предно стъкло на возилото водещия.

Реклама

От дълги години шоумен номер 1 у нас не излиза от дома си без охранители, които следят за сигурността му.

Папараците на вестника засякоха Слави, докато отива на работа. Плътно зад новия джип, в който е Дългия, кара още един, пълен също с гардове. Другата джипка също е облепена със стикери на МВР.

Всеки ден двете возила чакат Трифонов пред дома му и го взимат. След като шоуменът се качи в джипа, той отпрашва към Би Ти Ви, където е работното място на Дългия. В края на деня охраната отново е в подземния паркинг на телевизията и чинно изчаква шефът им да свърши работа, за да го прибере у дома.

В колата, в която Слави се вози, има двама охранители. Гардовете стоят на предните седалки, а Трифонов е сам на задната. Прави впечатление, че водещият не изисква от подчинените си да му отварят вратата. Щом пристигнат на заръчаното от него място, Трифонов сам скача от возилото. Веднага на гърба му се лепва един от охранителите, докато останалите се разполагат в близост до Слави.

Лъскавият джип на Трифонов е последен модел. Произведен е през изминалата година. Возилото разполага с всевъзможно екстри, което още вдига цената. Слави дава парите накуп, без да се замисли. Той е маниак на тема огромни джипове. Трифонов смята, че голям човек като него трябва да се вози в голяма кола.

Трифонов: Зуек, обичам те!

В любов на дългогодишния си приятел Васил Василев-Зуека се обясни Слави Трифонов. Това се случи по време на предаването на Дългия в четвъртък вечерта. На гости на Слави бе Камен Воденичаров. Певецът и актьор си пожела "Ку-ку бенд" да му изпълнят песента "Дулсинея". В парчето Слави пее в дует със Зуека. Спомените за заснемането на клипа и записването на песента ясно разчувстваха Дългия.

"Зуека е уникален актьор и певец. Зуек, обичам те!", избухна Слави.

Реклама
Реклама
Реклама