Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7302863 www.bgdnes.bg

Ариен Робен: На "Анфийлд" е страшно!

Това е най-лошият стадион в света, казва холандецът

"Най-лошото място на света, на което може да се играе футбол."
За звездата на "Байерн" (Мюнхен) Ариен Робен това е стадионът на "Ливърпул" "Анфийлд Роуд".
Холандецът даде интервю преди гостуването на неговия отбор на "червените" в първи осминафинал в Шампионската лига.
"Ако ме питате кой е най-лошият стадион, ще ви кажа, че това е този на "Ливърпул" - казва Робен пред "Мейл он Съндей". - Те са турнирен отбор. С мениджъра Юрген Клоп израснаха много. Довериха се на чуждестранен специалист, който свърши страхотна работа. През миналата година бяха на финал в Шампионската, като се справиха много добре и в английското първенство. А в момента се намират на върха, борейки се с "Манчестър Сити". Титлата във Висшата лига е това, което всички чакат от "Ливърпул". Мина много време, откакто я спечелиха за последен път, и сега мечтаят за трофея."
Отбори, в които е играл Робен, три пъти са били елиминирани от "Ливърпул" в Шампионската лига. На два пъти холандецът отпада с тима на "Челси" и веднъж като играч на "Реал" (Мадрид).
Добрата новина за "Байерн" идва от лекарския щаб на отбора.
Докторите са категорични, че няма нищо притеснително около състоянието на Кингсли Коман и той ще може да вземе участие в мача срещу "Ливърпул". В петък вечер френският футболист получи контузия по време на двубоя с "Аугсбург" в Бундеслигата. Преди това Коман реализира два от головете за победата на баварците с 3:2.
И през настоящия сезон Кингсли имаше здравословни проблеми и затова до момента е записал само един двубой в Шампионската лига.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама