Каратист ще играе Левски!

Приятел
Автор: Лили Ангелова

Каратист ще играе Левски!

Левски винаги е бил близо до сърцето ми, каза Антон

Световният шампион по бойна изкуства Антон Касабов снима филм за Апостола

4 млн. лева ще струва проекта, снимките започват към края на годината

Световният шампион по бойни изкуства Антон Касабов, който се подвизава от години в Холивуд, е готов с филма си за Васил Левски, сподели самият той пред "България Днес".

"Аз ще съм новият Левски, да. Над сценария работя повече от две години. Текстът е консултиран от елитни историци, прочетоха го и майстори на сюжетите в Холивуд, които ще застанат зад мен. Към края на годината започвам снимките, а проектът ще е около 4 млн. лева. Американците имат измислени герои като Супермен и Батман, ние имаме истински герои от плът и кръв като Левски и Ботев. Нека ги покажем. Засега обаче предпочитам да запазя в тайна останалата част от реализацията", сподели ни Касабов.

В момента Антон продуцира и две ленти с българско и американско участие, в които ще се появи в централни образи. Касабов признава, че Ел Ей е място, където вечно отлагаш семейството и децата, трудно разчиташ на когото и да било в самотата си и постоянно се учиш от грешките си, за да бъдеш все по-железен. А сред неговите гафове бил отказ да направи демонстрация по таекуондо след медитация с един от режисьорите, които снимат най-много екшъни с бойни изкуства. Затова пък късметът му се усмихнал и най-после общувал надълго и нашироко с Мел Гибсън. "За мен той е най-добрият режисьор. В имението му в Малибу, където ме заведе общ приятел, говорихме за България, за киното, за първата ни среща преди 21 години на снимачната площадка - която той, естествено, не помни", каза още Антон.

Шампионът ни по бойни изкуства се е снимал в клипове на Мадона, Бритни Спиърс, рок легенди.

На таекуондо се записал на 13-годишна възраст в клуба на Слави Бинев. Двамата и сега продължават да поддържат връзка. По-късно Антон открива собствена школа и преди да замине за Щатите, има около 200 ученици. Сред тях са и децата на Дейвид и Виктория Бекъм. "Те са изключително сладки и много добри деца. Моя мечта е да имам семейство", сподели Касабов, който е осиновен.

"Колкото до жените, приятели останахме с Теди Бургазлиева, гледам, че тя в момента е много щастлива с близнаците си. И аз съм щастлив за нея", сподели още Касабов.

Ванга каза, че ще успея в САЩ

- Антоне, как ти се случи Америка?

- Едно време беше събитие да гледаш филм на видео. Имаше го само една съученичка - Моника. Тогава съм бил на 8 години. Веднъж отидохме у тях и тя, понеже имаше двама братя, ни пусна "Големият бос" на Брус Лий. От този момент вече имах различно светоусещане. Знаех какво искам да правя с живота си. Исках да бъда най-добрият в бойните изкуства и да съм актьор, който да играе в подобни филми. Спортувах дотогава борба, волейбол, плуване, но нищо не задържаше особено вниманието ми. И така - превъртам следващите няколко години. В националния отбор по таекуондо съм, Слави Бинев ни е треньор. Бяхме на състезание по бойни изкуства в Австрия, за първи път български отбор беше поканен. Бях на 19. Спечелих първата европейска титла за България и два златни медала. Върнах се, продължих да се състезавам, станах пет пъти европейски. Имах братовчед, който ми беше като по-голям брат, който беше в специалните сили тук. И изведнъж му дадоха служба в Ню Йорк, в ООН, да бъде охрана на посланика ни. Той ми изпрати покана. Навърших 21 и на другия ден заминах за града, който никога не спи.

- Имаше ли колебания, вашите не те ли спираха?

- Притесняваха се. Питаха Ванга дали да замина. Тя им беше казала, че там ми е успехът, да вървя. В самолета пътувах с вратовръзка на Супермен, с младежката мечта да покоря света. Кацнах в Ню Йорк, братовчед ми ме чакаше. Изживях шок - като погледнеш нагоре, няма небе, толкова са огромни небостъргачите, че се сливат. Живях в служебния апартамент на братовчед ми няколко месеца. Имах туристическа виза за 6 месеца. Но трябваше да се издържам. Работех всичко. Първо боядисвах детска градина в едно градче Янкърс. Записах се в школа по таекуондо, но нивото беше доста ниско и като видяха уменията ми, предложиха аз да водя групи. Звучи нескромно, но нашата школа е от най-добрите в света.

- Как успя да вземеш зелената карта?

- Денем продавах кафета в "Старбъкс", следобед преподавах таекуондо при Хи Ил Чо, вечер бях охрана в най-голямата дискотека. Събрах пари за адвокатите. Но имах един период преди това, когато цял месец бях бездомен. Спях в школата на Хи Ил Чо. Подът беше мекичък и нямах проблем. И без това част от духа ми живееше в това пространство. Един от учениците, също кореец, ми даде стаичка под наем. Взех зелена карта, дойдох в България да видя роднините си. Те не знаеха през какво съм преминал. Много хора по принцип си мислят, че там парите растат по дърветата.

- Ти си се хвърлил в дълбокото - вместо да кандидатстваш във ВИТИЗ тук, си се прицелил направо в Меката на киното. Това не е ли безумно?

- Абсолютен безумец съм. Вървя срещу течението. Колкото по-големи са рисковете, толкова по-голяма е наградата. Не искам да съм голяма риба в малко езеро.

- Къде учи актьорство?

- Бях в двегодишна програма при Джоан Берън и Ди Браун, те преподават теорията на Санфорд Майзнер, известен колкото и Станиславски. По неговата методология са учили Пол Нюман, Робърт Дювал, Уорън Бийти, Даян Кийтън, Стив Макуин, Шон Пен, Деми Мур. В същото време продължавах с моделството в агенция в Лос Анджелис. Една вечер, беше втората ми година в града, ми пишат оттам, че имам ангажимент - да се обадя веднага. Бях толкова уморен, че признавам - постъпих непрофесионално. Не се обадих, легнах си. На другия ден им звъня и те ми крещят: "Къде си, Мадона ни се обади лично. Пита: "Кой е този Антон Касабов?". Видяла ми фотосите, снимала видео в града и спешно й трябвал човек. Искала мен, но... Там, ако мигнеш минута по-късно, край.

- После ли стана успешен с рекламата?

- Да, рекламирах вода. От "Кока-Кола" искаха най-добрия в бойните изкуства. Бюджетът на рекламата беше 2 млн. долара. В едно от студията на "Юнивърсъл" бяха направили огромен басейн и аз трябваше да изскоча с плисъци и с удар да разпръсна хиляди малки капки. Бяха построили трамплин, който да ми помогне за скока. Обаче все не се получаваше. Накрая предложих да си направя моя си скок и се издигнах повече, отколкото с трамплина, и режисьорът направо се смая. Една година излъчваха рекламата по най-големите канали на Америка. В същото време бях и статист във филми с Томи Лий Джонус, в "Бързи и яростни". Наех си жилище, взех си мечтаната кола, сбъдваха ми се нещата. Най-голямата ми роля до момента е в "Текен", който е по компютърна игра и там играех един от петимата екшън герои. После играх в "Час пик 3". Имах бойна сцена с Джеки Чан, биехме се около 30 секунди. А това отнема три-четири часа хореография. Аз бях от лошите французи в лентата. Видях, че той е много мил, скромен. Той е това, което излъчва. Платиха му 25 млн. долара за този филм.

- С кои от звездите се познаваш там?

- Живея в "Хенкок парк" в Лос Анджелис, то е малко кварталче, съседи са ми Антонио Бендерас и Мелани Грифит. Учил съм в школата ми по таекуондо децата на Бекъм, на Розана Аркет, сина на Никълъс Кейдж, Уестън, две години беше при мен.

- Кейдж даде ли ти съвет за актьорството?

- Идваше на състезанията на Уестън и ми каза да изляза от рамката, в която Холивуд винаги иска да те постави. Да кажем моята е в името и че могат да доловят акцент и затова да ме пратят на кастинг за "лошия руснак". Каза да не слушам агентите си и да участвам в комерсиални филми, а да правя такива, които имат позитивно и морално влияние. Трябва да искам да кажа нещо много силно на света и това да води моите избори на роли, не хонорарът.

- Имал си връзка с една от най-красивите носителки на титлата "Мис България" - Теодора Бургазлиева. Поддържаш ли отношения с нея и с другите ти експриятелки?

- По-малко от година бяхме с нея. Приятели сме все още както с Теди, така и с повечето жени, с които съм имал връзка. Аз съм правил много грешки в отношенията си досега, понякога подсъзнателно отблъсквам човека до мен. Но сега съм намерил жената на живота си.

Дарина Павлова води Пласидо Доминго на Марта и Владо

Дарина Павлова води Пласидо Доминго на Марта и Владо

ВИП вдовицата гледа "Травиата" с БГ актьорите  Ето на това му се вика хайлайф - Пласидо Доминго! Световноизвестният 78-годишен тенор е в обичайната за него атмосфера - "Травиата", Милано, "Ла Скала", шал и риза... и разни приятели. Необичайното е, че тези приятели са от България, но не са нито Христов или Гяуров (лека им пръст!

5-етажна сграда се срути в Индия, над 150 души са под руините

5-етажна сграда се срути в Индия, над 150 души са под руините

Най-малко двама души са загинали, а десетки вероятно са затиснати под руините, след като сграда се срути в индийския щат Карнатака, съобщават АФП и БГНЕС. Спасителните екипи и линейки са пристигнали в Дарвад, който е на 700 км северно от столицата на щата, където е паднала 5-етажната сграда. „Към момента е потвърдена смъртта на двама души.

Не пускат у нас зетя на Развигор Попов

Не пускат у нас зетя на Развигор Попов

Не сме в Шенген и той не може да дойде, казва композиторът Композиторът Развигор Попов и невероятната Мими Иванова чакат зетя си Крис да дойде от Ямайка и да ги навести. Това обаче е трудно, тъй като страната ни не е в Шенген и административните проблеми са много. "Ние си гледаме момиченцето цяла зима, помагаме на дъщеря ми и сме много щастливи.

Боян Радев: Не съм бил в болница!

Боян Радев: Не съм бил в болница!

"Не съм бил в болница. Наистина имаше лек инцидент, но нито съм падал, нито съм бил под наблюдение в "Пирогов". В момента ме намирате на кафе с приятели и всички ме питат как съм здравословно. Ами добре съм, всичко е наред". С тези думи големият Боян Радев опроверга писания, че вследствие на инцидент се е спънал, загубил равновесие и паднал,

Мнения

Споделете

CAPTCHA изображение

Най-четени

Данъчни погнаха дъщерята на Ветко

Данъчни погнаха дъщерята на Ветко

Данни за укрити данъци, финансови измами и злоупотреба с еврофондове във фирма, свързана с Ветко Арабаджиев, засича ревизия на НАП. Това става ясно от решение на Административен съд - Пловдив. С него магистратите запорират сметки на туристическа агенция "Виктория Холидейз", чиито управител е дъщерята на фамилията Александра.

Кулагин избяга в Дубай

Кулагин избяга в Дубай

Скандалният гримьор Валентин Кулагин забягна в Дубай! От около месец той се подвизава в емирството. Този път посещението му там не е само с цел почивка, както беше преди това. Кулагин, който се прочу със скандалните си изказвания за БГ звездите, се надява да се установи в Дубай, издадоха го негови познати.

Амебата облажил от жриците на Чолата

Амебата облажил от жриците на Чолата

Промоутърът Иван Несторов-Амебата е ползвал услугите на проститутки на сводника Росен Чолов-Чолата! Това става ясно от мотивите към присъдата, с която преди два месеца съдия Андон Миталов осъди Чолата и студентката Полина Иванова. Двамата получиха по три години условно с 5-годишен изпитателен срок за това, че са се сговорили през 2014 г.

Бомбен ад в Обзор

Бомбен ад в Обзор

Два пъти един след друг гори пицарията "Мама Мия" на плажа в Обзор. Известното заведение не е на случаен собственик, а на Рали Пенков - един от създателите на най-мощната охранителна групировка по морето - Първа частна милиция. Още при първия палеж една от версиите е опит за сплашване, тъй като двама от доверениците на несебърския бос Митьо Очите

Зак Ефрон луд по плувкиня

Зак Ефрон луд по плувкиня

Само преди няколко седмици се появиха информации, че Зак Ефрон има връзка със Селена Гомес. Е, изглежда, че това изобщо не е така. Друга жена е завладяла сърцето на един от най-сексапилните актьори. Това е плувкинята Сара Бро. Датчанката е на 23 години, с 8 по-малка от Ефрон. Двамата са почти неразделни в последно време.

Сашо Кадиев настървено смуче фас

Сашо Кадиев настървено смуче фас

Любимецът на малки и големи, актьорът Сашо Кадиев, си изхвърли фаса на земята, видя "България Днес". Актьорът и телевизионен водещ се видя със свой приятел в центъра на столицата. През цялото време Кадиев настървено дърпа от цигарката, която дори няма време да изтръска. Преди да се качи в колата на дружката си,

Жената на Марселиньо с най-големи бомби

Жената на Марселиньо с най-големи бомби

Звездата на "Лудогорец" Марселиньо може да се похвали с жената с най-пищен бюст в отбора. 34-годишният бразилец има брак с чаровната румънка Изабела. Тя е неговата най-голяма фенка и го мотивира, за да е на високо ниво толкова години. Именно Марселиньо вкара първия гол за "орлите" при победата над "Левски" с 2:0 на "Герена".

Почват данъчна проверка на Жоро Шопа

Почват данъчна проверка на Жоро Шопа

Срещу Георги Семерджиев - Жоро Шопа и семейството му в момента се подготвя данъчна ревизия. Тя трябва да установи дали имуществото и стандартът на живот на Семерджиеви отговаря на доходите им. Особено внимание се очаква да предизвика многомилионната инвестиция за столичния хотел "Мег - Лозенец". За строителството на бутиковата сграда в центъра на

Дете намери и върна 1000 лв. пари за пенсии

Дете намери и върна 1000 лв. пари за пенсии

Денис вижда бял плик на улицата, докато кара колело Денят е 8 март. 10-годишният Денислав Иванов от врачанското село Курново кара колело след училище. Времето е слънчево и четвъртокласникът се радва на топлия петък. Докато се вози с велосипеда си, вижда на улицата бял плик. В първия момент през ума му минава, че са изгубени документи.

Дерменджиев се отметна

Дерменджиев се отметна

Треньорът на "Левски" Георги Дерменджиев промени мнението си за селецията в клуба за около месец начело на тима. Когато пое "сините" той обяви, че на "Герена" повече няма да идват футболисти, гледани само на видео. "Аз никога няма да се съглася в отбора да дойдат футболисти, които единствено са гледани на компютъра.

Най-коментирани

Почват данъчна проверка на Жоро Шопа

Почват данъчна проверка на Жоро Шопа

Срещу Георги Семерджиев - Жоро Шопа и семейството му в момента се подготвя данъчна ревизия. Тя трябва да установи дали имуществото и стандартът на живот на Семерджиеви отговаря на доходите им. Особено внимание се очаква да предизвика многомилионната инвестиция за столичния хотел "Мег - Лозенец". За строителството на бутиковата сграда в центъра на

Данъчни погнаха дъщерята на Ветко

Данъчни погнаха дъщерята на Ветко

Данни за укрити данъци, финансови измами и злоупотреба с еврофондове във фирма, свързана с Ветко Арабаджиев, засича ревизия на НАП. Това става ясно от решение на Административен съд - Пловдив. С него магистратите запорират сметки на туристическа агенция "Виктория Холидейз", чиито управител е дъщерята на фамилията Александра.

Кулагин избяга в Дубай

Кулагин избяга в Дубай

Скандалният гримьор Валентин Кулагин забягна в Дубай! От около месец той се подвизава в емирството. Този път посещението му там не е само с цел почивка, както беше преди това. Кулагин, който се прочу със скандалните си изказвания за БГ звездите, се надява да се установи в Дубай, издадоха го негови познати.

Сашо Кадиев настървено смуче фас

Сашо Кадиев настървено смуче фас

Любимецът на малки и големи, актьорът Сашо Кадиев, си изхвърли фаса на земята, видя "България Днес". Актьорът и телевизионен водещ се видя със свой приятел в центъра на столицата. През цялото време Кадиев настървено дърпа от цигарката, която дори няма време да изтръска. Преди да се качи в колата на дружката си,

Синът на Шамара проби в Ел Ей

Синът на Шамара проби в Ел Ей

По стъпките на баща си  Записва сам музиката си, прави дуети с рапъри  Синът на Мишо Шамара - Лил Ша, проби на звездния небосклон, разбра "България Днес". Наследникът на рапъра сам пише песните си, а отскоро записва и с една от изгряващите звезди в Ел Ей - Иънг Спаз. Дуетът им е пуснат в края на 2018 г.

11 моделки въртят дупета за "Локо" (Пд)

11 моделки въртят дупета за "Локо" (Пд)

На уникална подкрепа от трибуните се радваха футболистите на "Локомотив" (Пд) при гостуването си на "Витоша" (Бистрица). Цели 11 топманекенки, облечени с фланелки на отбора, викаха за "смърфовете" от трибуните. Мацките са призьорки в конкурсите "Мис България", "Мис Свят" и "Мис Вселена". Те се изявяваха като талисманки и дори обърнаха дупетата си

Камелия и Михаела Филева си мерят краката

Камелия и Михаела Филева си мерят краката

В спор коя е по-секси и с по-дълги крака влязоха певицата Михаела Филева и колежката й Камелия. Двете са жури в предаването "Гласът на България", а за всяка тяхна поява се чудят колко по-оскъдни дрехи да облекат. Въпреки че се правят на приятелки пред камерите, зад кулисите има напрежение, издават от екипа.

Бомбен ад в Обзор

Бомбен ад в Обзор

Два пъти един след друг гори пицарията "Мама Мия" на плажа в Обзор. Известното заведение не е на случаен собственик, а на Рали Пенков - един от създателите на най-мощната охранителна групировка по морето - Първа частна милиция. Още при първия палеж една от версиите е опит за сплашване, тъй като двама от доверениците на несебърския бос Митьо Очите

Тони Стораро харчи 50-левки на шопинг

Тони Стораро харчи 50-левки на шопинг

Фолкаджията Тони Стораро отиде на семеен шопинг със съпругата си Валя, видя "България Днес". Двамата посетиха столичен мол, където щедро пазаруваха. Още преди влизането в търговския център съпрузите извадиха 50-левки, с които да плащат. Тони Стораро впечатли с тийнейджърски дънки с шарки на дяволско куче, докато жена му беше доста семпло облечена.

Джулиана Гани ексклузивно:
Не съм проститутка!

Джулиана Гани ексклузивно: Не съм проститутка!

Полицията не ме търси, няма да стъпя в съда "Не съм проститутка! Нямам нищо общо с хората, за които се твърди, че са мои сводници. Дори не ги познавам." Това ексклузивно признание направи пред "България Днес" силиконката Джулиана Гани. Брадърката е категорична, че няма да ходи в съда, тъй като не се чувства длъжна.

"Байерн" изкушава Бейл

"Байерн" изкушава Бейл

Една от звездите на "Реал" (Мадрид) Гарет Бейл може да продължи кариерата си в друг европейски гранд. Уелсецът е желан от "Байерн" (Мюнхен). Баварският колос е харесал Бейл за заместник на Ариен Робен и Франк Рибери, чиито договори изтичат. Мюнхенци усилено работят по бъдещата селекция и вече се похвалиха с трансфера на френския защитник Бенжамен

Д-р Ковачев се озърта за фенки

Д-р Ковачев се озърта за фенки

Екранният д-р Марио Ковачев, актьорът Велислав Павлов, закъса за фенки. Топпапараците на "България Днес" изловиха героя от "Откраднат живот" да обикаля улиците посърнал поради липса на внимание от минувачи. Павлов се оглеждаше постоянно дали някоя дама няма да го разпознае и нападне за автограф, но повечето хора го подминаваха, без и да забележат,

Антон Радичев яхна колело

Антон Радичев яхна колело

Антон Радичев яхна колело в най-топлите дни на март, видя "България Днес". Актьорът се възползва от високите температури и обиколи столицата на две гуми. "Хем е екологичен, хем задръстванията не го плашат", похвалиха го случайни пешеходци. Въпреки топлото време Радичев беше облечен с грейка и яке, тъй като при движение му става хладно.

Мис България 2010 Ромина Тасевска: Не съжалявам, че избрах семейството пред кариерата

Мис България 2010 Ромина Тасевска: Не съжалявам, че избрах семейството пред кариерата

Ромина Тасевска е Мис България 2010. Омъжена е за халфа на "Славия" Дарко Тасевски. Двамата имат три деца - дъщеря Дария и синове Давид и Антонио. През последните осем години тя се бе посветила на семейството и последва съпруга си в Израел и Тайланд. Сега взеха решение да се завърнат в България. - Ромина,

Певец нагъва мазен дюнер

Певец нагъва мазен дюнер

Певецът Светозар Христов, познат като Зарко, нагъва мазен дюнер, видя "България днес". Зарко, който набра популярност в "Шоуто на Слави", бе видян в центъра на столицата, да яде от вредната храна, докато чака трамвай. Изпълнителят на песента "52 ле'а разходи" е напълно неразпознаваем, нахлупил зимна шапка с козирка.

Национал се раздели с волейболния секссимвол

Национал се раздели с волейболния секссимвол

Една от най-популярните актуални спортни двойки се раздели! Футболният национал Васил Божиков и най-сексапилната и успешна волейболистка в последните години Ева Янева вече не са заедно, научи "България Днес". Защитникът на "Слован" (Братислава) и състезателката на полския "Девелопрес Скайрес" изненадващо са сложили край на над 2-годишната си

Продължава издирването на 2-годишния Юлиян от Равнец

Продължава издирването на 2-годишния Юлиян от Равнец

Продължава издирването на изчезналото 2-годишното дете край бургаското село Равнец. Второ денонощие продължава операцията по издирването на момчето, съобщи bTV. Малкият Юлиян е в неизвестност от вчера следобед, когато играел с други деца на рожден ден в покрайнините на селото. Вечерта майка му, която има още 13 деца, забелязала, че го няма.

Задържаха заподозрения за стрелбата в Утрехт

Задържаха заподозрения за стрелбата в Утрехт

Холандската полиция задържа заподозрения за стрелбата в Утрехт, при която бяха убити трима души и трима бяха ранени, съобщава Ройтерс. От прокуратурата в Холандия потвърдиха, че заподозреният е стар познайник на полицията. От там допълниха, че мотивите за нападението все още не са ясни, като може да става дума за семейна вражда.

Външно: Няма информация за пострадали българи при стрелбата в Утрехт (Снимки)

Външно: Няма информация за пострадали българи при стрелбата в Утрехт (Снимки)

Към 13:30 ч. българско време посолството ни в Хага не разполага с информация за пострадали български граждани при инцидента в град Утрехт, Холандия, при който неизвестен, засега, извършител откри стрелба в трамвай. Това съобщава МВнР на страницата си във Фейсбук. Посолството на България в Холандия следи развитието на ситуацията.

Кристо зорко охранява гаджето

Кристо зорко охранява гаджето

Рапърът Кристо остави луксозния си джип и разхожда гаджето си с такси из центъра на София, видя "България Днес". Кристо не излиза от образ дори и на улицата, като сполучливо прилича на напомпан гангстер, зорко охраняващ половинката си дори от бегли погледи на