Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7364558 www.bgdnes.bg

Моника Валериева с 1000 кубика в дупето

Брои 4000 евро

Сложи си още глутеални импланти в Истанбул

Моника Валериева няма спиране! Отново легна под ножа, за да повдигне задните си части. И вече има 1000 кубика импланти в дупето си, научи "България Днес".

Бившата любовница на Валери Божинов за пореден път се довери на истанбулска клиника за интервенцията. Моника беше там в началото на март. За да се сдобие с мечтаното "бразилско дупе", тя е броила нови 4000 евро. За тази сума са й сложени глутеални импланти, което е вид силикон. Те се поставят между влакната на големия седалищен мускул, като по този начин се осигурява дълготраен резултат и стабилност. Тези протези не се усещат при сядане или лежане. Самата интервенция продължава около 1,5 ч. Възстановяването е кратко - около 3-4 дни.

Реклама

Това е вторият престой на Моника в истанбулската клиника на доктор Онур Егемен за оформяне на дупето й. За първи път беше там около Нова година. Тогава плати 8000 евро. Така цялата сума, която Валериева плати, възлиза на 12 000 евро.

Моника вече се похвали с новите си задни части. Навръх рождения си ден тя заголи дупето си за специална снимка в хотела си в Лос Анджелис. Немалко от последователите й побързаха да го сравнят с това на Ким Кардашиян. Самата Валериева не спира да се хвали.

"Ти се събуждаш и моят секси задник вече е в ума ти" и "Поглеждам назад само когато задникът ми е в огледалото", пише тя под снимките си от Лос Анджелис. В последно време Моника е постоянно в компанията на българин на име Боби, който се изявява като модел в Америка. Двамата дори споделят един хотел в Бевърли Хилс.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама