Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7380739 www.bgdnes.bg

Треньорът на "Нафтата" Ники Желязков: Няма да се отпускаме срещу ЦСКА

Фаворитът за титлата в мъжкото волейболно първенство "Нефтохимик 2010" дръпна на ЦСКА с 2:0 победи в полуфиналната серия, но няма никакво намерение да се отпуска. Това гарантира треньорът на "Нафтата" Николай Желязков. Третият мач от плейофа е в петък от 18,30 ч. в Бургас.

"Нямам никакви притеснения, че отборът ще се отпусне - потвърди Николай Желязков. - ЦСКА е сериозен противник. За момента резултатът е добър за нас, но още не сме постигнали целта."

Реклама

Домакините ще бъдат без един от ключовите си играчи Георги Братоев. Той ще изтърпи наказание заради двата червени картона, които получи. Във втория мач с ЦСКА националният разпределител влезе в конфликт с ветерана Христо Цветанов.

"Неприятна ситуация. Вероятно нещо са се разбрали грешно и е имало сблъсък на характери - коментира случката Желязков. - Не сме говорили с Братоев по темата. Той ще бъде заместен от Любо Агонцев, който ще си свърши работата."

Желязков пое по средата на сезона "Нефтохимик 2010". Тимът имаше проблеми въпреки звездната селекция. В отбора играят трима национали.

"Единствената промяна, която направих, беше да сменя местата на посрещачите Джорджевич и Петков - обясни Желязков. - Все още не сме говорили за моето бъдеще. Договорът ми е до края на сезона."

В другия полуфинален плейоф "Хебър" гостува на "Добруджа 07" също в петък от 18,30 ч. Тимът от Пазарджик води с 2:0 в серията.

Реклама
Реклама
Реклама