Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7395208 www.bgdnes.bg

Андреа печели от целувката с Кобрата

Гъркини и румънки пишат сексточки на чалгаджийката

Да обявим черното за бяло! Да обърнем негативното в позитивно и да си го кажем - от скандала с Кобрата печелят всички!

На първо място, печели Кубрат Пулев. Спортни специалисти от цял свят отбелязват, че това е последното парче, което е липсвало на Пулев - скандален имидж. Опасният нашенец от години трупа точки, печели мачове (е, понякога ги губи, ако е срещу Кличко), гради кариера на непредвидим боксьор, има руса сексбомба до себе си... единственото, което липсваше, бе скандален имидж. В бокса, както и в повечето спортове, скандалът продава и привлича публика. Да, Майк Тайсън е невероятна машина. Но пък инцидентът с отхапаното ухо сам по себе си е история.

Реклама

Така е и с Кобрата - не се учудвайте, ако сега му уредят мач с по-атрактивен противник. Скандалът продава.

На второ място, от онази целувка печели и самата жертва Джени Суши. Признайте си, че никога досега не бяхте чували за тази едрогърда мадама с ориенталски черти. В съвремието, когато е достатъчно мъж да погледне жена накриво, за да се образува съдебно дело с обвинения в тормоз и изнасилване, именно случка като тази между Джени и Кобрата има шанс да обиколи медиите по цял свят. И го направи. И когато цял свят те знае, па макар и за пустите му 15 минути, то после е много по-лесно да си намериш работа.

И не на последно място, печели и Андреа. Отначало феновете й се шокираха от постъпката на Кобрата и започнаха да мълвят: "Горката, горката. Жал ми е за нея!". Но ето че и за певицата има плюсове.

Медии от цяла Европа, включително от Гърция и Румъния, се скъсват да пишат за половинката на боксьора, като пускат сексапилните снимки на Андреа. Жените обичат да бъдат ласкани, нали?! Но стига с обобщенията по адрес на нежния пол, че току-виж някое дело се образувало...

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама