Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7417324 www.bgdnes.bg

Шумен скандал в "Юнайтед"

Големи скандали тресат "Манчестър Юнайтед" преди градското дерби срещу "Сити" тази вечер, разкрива "Дейли Мейл".

Мениджърът Оле Гунар Солскяер е задържал футболистите повече от половин час в съблекалнята на "Гудисън парк" след загубата с 0:4 от "Евертън", а напрежението е прераснало във взаимни обвинения и скандали. Крясъците са се чували дори в тунела, твърдят пред изданието служители на стадиона, които станали свидетели на разправията.

Реклама

"Казахме си истината - коментира пред "Скай Спортс" Пол Погба. - Ние не уважаваме себе си, клуба и феновете. Това, което направихме в този мач, не е уважително към съотборниците. Трябва да има промяна и тя трябва да се види на терена."

Опитвайки се да укроти страстите в съблекалнята, Солскяер и главният му треньор Майк Фелан вече обмислят действията през лятото и селекцията, която ще е мащабна. Бившата звезда на тима Гари Невил разкрива и кои са нарочени за гонене. Tова са вратарят Давид де Хеа, Антонио Валенсия, Ашли Йънг, Диого Далот, Матео Дармиан, Виктор Линдельоф, Ерик Бейли, Крис Смолинг, Фил Джоунс, Маркос Рохо и още неколцина, които не попадат в плановете на мениджъра.

Неманя Матич, като един Матросов, пое вината за катастрофата на "Гудисън парк".
"Не спечелихме средата на терена, за което вина нося най-вече аз. Имахме кратък разговор помежду си след мача. Ще се опитаме да се справим по-добре в следващите дни. Предстои ни голям мач срещу "Манчестър Сити", ще видим дали сме готови. Разговорът ни ще си остане тайна, но мисля, че това бе добра среща", заяви Матич.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама