Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7471020 www.bgdnes.bg

Лео, Брад и Тарантино обраха овациите

Тежката артилерия на киното се събра в Кан

Величията на световната кино индустрия се събраха в Кан.

Рамо до рамо по червения килим минаха най-желаните мъже в света Леонардо ди Каприо и Брад Пит. Двойката си партнира в деветия филм на Куентин Тарантино, който се очаква да се превърне в истински блокбъстър.

"Имало едно време в Холивуд" успя да привлече вниманието на световните медии още преди официалната му прожекция. Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Марго Роби и самият Тарантино се превърнаха в най-звездната четворка на червения килим в Кан. Превъзбуденият Тарантино не успя да сдържи емоциите си и на влизане в киносалона извика "Да живее киното", а Лео ди Каприо и Брад Пит представи като "най-добрата екранна двойка от времената на Робърт Редфорд и Пол Нюман".

Реклама

Фестивалното градче заема специално място в сърцето на режисьора. През 1994 г. именно в Кан Тарантино представя своя шедьовър "Криминале" и не крие, че очаква същия успех и за "Имало едно време в Холивуд".

Преди да се появи на червения килим, 56-годишният режисьор и сценарист направи официално обръщение от профила си в социалните мрежи

"Единственото, за което ви моля, е да не разкривате нищо, което ще попречи на бъдещите зрители да изпитат същата емоция, каквато сте изпитали вие при първото гледане", апелира Тарантино всички присъстващи на прожекцията в Кан.

След края на премиерата екипът е аплодиран в продължение на 7 минути от публиката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама