Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7495819 www.bgdnes.bg

Сестрата на Саня гадже с арабски шейх

Красавицата увещава Борисова да замине при нея

В невиждан лукс в Дубай живее сестрата на актрисата Саня Борисова. Ирена, или както я наричат - Рене, е сгодена за истински шейх, който е един от най-богатите хора в емирството.

Красавица Рене не спира да демонстрира и в социалните мрежи луксозния си живот. Тя пътува с частен самолет навсякъде по света, носи тоалети за по няколко хиляди лева. Рене има над 350 хиляди последователи в социалната мрежа инстаграм, което я превръща в един от най-скъпоплатените модели в Дубай. Мацето е лице на световноизвестни марки. Именно много богатият й мъж я изстрелва на върха на славата. Макар Рене никога да не е говорила за мъжа до себе си, медиите в Дубай имат публикувани статии за нея. В тях тя е описвана като "слабост" на сина на шейха на емирството - принц Хамдан бин Рашид ал Мактум.

Сестрата на Саня е основна нейна подкрепа по време на тежката й раздяла с Ники Илиев. Специално заради Борисова Рене се прибира в България, за да я утешава. Тя дори я напътства да замине при нея в емирството. Там Саня ще има възможност да се радва на луксозен живот и дори също да си намери мъж милионер. Русата актриса обаче на този етап отказва да приеме предложението. Тя все още се надявала да срещне голямата си любов в България.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама