Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7511886 www.bgdnes.bg

Национал заби топманекенка на "Визаж"

Нова двойка футболист-манекенка се вля в редиците на българския хайлайф. Младежкият национал и футболист на "Болоня" Калоян Кръстев отскоро гушка едно от новите водещи лица на модна агенция "Визаж".

Бившият играч на "Славия" е гадже с красивата Мария Димитрова. Тя е сред новите лица в агенцията на Жени Калканджиева. И бързо набира популярност, а ангажиментите й се множат. Блондинката впечатлява със сини очи и дълги крака. Има и перфектни мерки 87-62-90.

Реклама

Мария е на 21 години. Родена е в Хасково. Навлиза в модата след конкурса "Мис България" през 2016 г. Тя печели правото да участва в него, след като е избрана за Мис Хасково. Надпреварата в града тогава е белязана със скандал. Първо за победителка е избрана Мирослава Николова. Организаторите на "Мис България" се разграничиха от хасковския конкурс и тя отпадна. След това избраната от регионалния тур Илина Цветкова бе дисквалифицирана след решение на Ирина Папазова. Така Мария печели правото да представя Хасково на "Мис България". След участието й там тя получи покана да изкара курсове и да стане професионален модел. За целта момичето се премести.

Преди да започне да гради кариера на модел, Мария се бе посветила на спорта. Димитрова тренираше хандбал в родния си град и дори бе стигнала до националния отбор. Завърши с отличие хасковската Финансово-стопанска гимназия. От няколко месеца Мария е сред лицата на "Визаж".

С Кръстев са заедно отскоро, но вече не крият връзката си. Използват почивката на футболиста след края на сезона в Италия, за да бъдат заедно. Според близки до двамата не е изключено красавицата да замине с футболиста за Апенините след края на лятната му ваканция. Мария вече има няколко фотосесии за агенция в Милано и може да се насочи трайно към кариера на Ботуша. Така ще бъде с любимия си.

Кръстев, който е един от талантите в школата на "Славия", бе продаден на "Болоня" преди година за 1,5 млн. евро. В момента нападателят играе за втория отбор на италианския клуб. През миналия сезон остави отлични впечатления с изявите и головете си и не е изключено да бъде привикан в представителния тим на "Болоня" в най-скоро време. Кръстев е младежки национал на България.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама