Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7512452 www.bgdnes.bg

Дачо на Софи брои пачки след гурбет

Данаил Игнатов изплува след ареста в Италия

Ексгаджето на Маринова се прибира от Швейцария

Голям купон спретна бившата половинка на Софи Маринова – Дачо, по случай завръщането си от гурбет в Швейцария.

Данаил Игнатов, по-известен като Дачо, е изкарал хилядарки, които сега е готов да пръсне по сина си и жена си.

Реклама

След проблемите си с властите в Италия преди години от Дачо нямаше и следа. Доведеният син на Софка и бивша нейна половинка се покри. Оказа се, че врачанският ром известно време е бил на гурбет в една от най-развитите европейски държави Швейцария. Там той се подвизава като общ работник. От снимките му в интернет става ясно, че се грижи за лозя. Дачо пуска и голяма брада, която казва, че ще махне чак когато се прибере при семейството си.

Един от поводите да кацне на родна земя е и рожденият ден на 6-годишния му син Пепи. Дачо събра близки и роднини на тежка маса в апартамент. Съпругата му Галя, която е и негова доведена сестра от брака на баща му Петър, през цялото време принася на гостите. Дачо не пропусна да пусне видео на живо в профила си във фейсбук и да приканва различни авери да се присъединят към купона. Типично в ромски стил за фон има бурни маанета, но нито едно от тях не е на ромския славей Софи Маринова. Не липсват и кръшни кючеци.

Славните времена за Данаил Игнатов отдавна приключиха. Преди години Дачо се навърта в компанията на каймака на попфолк сцената и споделя, че най-добрите му приятели са рапърът Устата и певецът Крум.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама