Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7514969 www.bgdnes.bg

Ограбват англичани с еротичен масаж

Британските медии предупреждават за Слънчака

Секси момичета примамват с оферти за 100 евро на час

С оферти за масаж секси момичета ограбват англичани в Слънчев бряг.

Това предупреждава огромен материал на британския вестник "Сън". С наближаването на активния летен сезон онлайн рекламите за еротична компания са се увеличили няколко пъти, показва разследване на журналисти на Острова. Все по-изкушаващи и атрактивни са момичетата, които позират на сайтовете и приканват разгорещени британци да се възползват от услугите им.

Според чуждестранните журналисти зад офертите за масаж и стриптийз се крият престъпни намерения. Момичетата приканват клиентите си да дойдат в България и ги обират.

Реклама

В опит да привлекат вниманието на британците момичетата казват, че са готови да правят секс с тях без никакви задръжки. Те предлагат възможността да се срещнат за "секси забавно време" с обещанието за "стриптийз" и "масажи с х-рейтинг". Офертата е за 100 евро на час. Труженичките дори имат и нещо като слоган, който използват пред чужденците: "Елате да ме посетите в Слънчев бряг".

"Опасяваме се, че някои от рекламите всъщност са повод за по-сериозна престъпна дейност, а тези, които приемат неприличните оферти на момичетата, рискуват да бъдат ограбени", се казва в материала на "Сън".

Според Службата по външните работи на Британската общност има данни, че проститутки и техните сводници ограбват туристите, след като установят контакт. И предупреждават: "Получили сме много съобщения за джебчийство, разбойници и нападения на британски граждани от проститутки и техните сводници".

За шеста поредна година Слънчев бряг се превърна в топдестинация за почивка през лятото за британците. Една от най-големите търговски мрежи в Обединеното кралство изготви списък с десетте най-евтини места за почивка през лятото, който бе оглавен от родния курорт. Дестинациите в списъка са определени въз основа на средните разходи за храна, напитки и други екстри, като например цената за чаша кафе, цени за местни бири и вина, три ястия за двама, обяд за двама. "Заради евтините цени в баровете и ресторантите, както и евтините хотели в близост до плажната ивица Слънчев бряг оглавява списъка за шести пореден път", пише британското издание "Мирър".

Средно по 300 000 млади британци посещават Слънчака всяка година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама