Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7519490 www.bgdnes.bg

Ганчев отрязал Стойчо Младенов

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е охладил мераците на Стойчо Младенов да се завърна на "Армията". Това се е случило в началото на тази година, когато бе взето решение сърбинът Нестор Ел Маестро да бъде уволнен. Тогава Стойчо се е предложил за треньор на отбора, но е бил отрязан от боса на "червените". В крайна сметка вместо него бе назначен Любослав Пенев, който напусна още през май, като разочарова фенове и шефове с решението си. Срещата между Ганчев и Стойчо се е състояла в столичен офис, но не е довела до никакъв резултат. Двамата работиха заедно преди години в "Литекс", но явно Ганчев не иска Екзекутора да коли и беси на "Армията".
Точно по това време на годината Младенов се активизира и изчетка боса на ЦСКА за платената емблема, но явно това не е било достатъчно, за да получи покана за работа. За срещата между двамата потвърди и легендата Петър Жеков, който е близък до ръководството на "червените".
"Беше се опитал да се върне, когато се търсеше треньор след махането на сърбина - разкрива голмайстор №1 на българския футбол. - Искаше да стане той, но Гришата го е изхвърлил като мръсно коте. Стойчо като беше треньор, плащахме на жена му 25 000 лева заплата. А тя си живееше в Стара Загора. Синът му прибираше по 10 000 лева, за да реди шапките на тренировките..."
От ЦСКА официално потвърдиха за среща между Ганчев и Младенов през 2018 г., но засега отричат такава да е имало и през тази зима. Самият Стойчо не крие надеждите си да се върне на "Армията", въпреки че в момента води с успех казахстанския "Кайсар". "Рано или късно отново ще бъда треньор на ЦСКА", заканва се Екзекутора.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама