Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7562390 www.bgdnes.bg

Софка си взе всичко от Гринго

Мачото се завърна в родния Айтос, прибра само лъскавия "Мерцедес"

Нищо няма да получи Гринго от развода си със София Маринова. Ромската перла е била категорична, че няма да дели нищо с бившия си съпруг.

Изпълнителката на "Стари рани" дори прибрала и добитъка, който Преслава й подари. Кумата на Софка дари младото семейство с теленце, агънце и яренце. Маринова и Гринго отглеждаха животните в къщата си в Етрополе. След развода Софи настоява добитъкът да остане за нея, научи "България Днес" от достоверен източник.

Реклама

Ромската перла се привързва към животинчетата. Тя всеки ден ги храни и се грижи за тях.

Още когато получила дара от кумовете, Гринго искал да ги заколи. Софка се сопва и няколко часа разубеждава новоизлюпения си мъж, че това няма как да се случи.

Софка иска Гринго да й върне и всички скъпи подаръци, които му прави. Участничката в "Капките" глези по всякакъв начин бившия си. Тя му купува какво ли не. А също така го издържа - всеки ден му дава джобни пари, които айтоският мачо профуква.

Бившият затворник Гринго получава само колата, която купиха заедно със Софка. След дълги спорове в съда Тодор Давидов получава лъскавия "Мерцедес".

Возилото струва около 150 бона. Гринго дълги години събира, за да успее да го купи. Тъй като цифрата е космическа, бившата му булка удря едно рамо с парите. Колата се води на името на мачото и така той успява да я вземе.

След развода Гринго се прибира в родния Айтос, научи още "България Днес". Здравенякът решава да се скрие от обществото. Затова решава да се завърне в бащината си къща.

Както е известно, Гринго и Софка се разведоха след три месеца брак. Твърди се, че причина за това е айтоският мачо. Той системно тормозел Маринова. Един от скандалите им ескалира дотам, че след него Софи е с гипсирана ръка. Ден след това Маринова е съда в Етрополе и подава молба за развод.

"Да, разведени сме!" - бе краткият коментар на Софка.

Реклама
Реклама
Реклама