Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7564004 www.bgdnes.bg

Софи заличава Гринго

Маха си татуировката с неговото име

Окончателният край на брака на Софи Маринова и Гринго е вече факт, а ромската перла е решена да изтрие общото им минало. Маринова ще премахне надписа Гринго върху себе си.

Двамата вече бивши съпрузи направиха татуировки малко след излизането на Тодор Давидов от затвора, за да докажат любовта си един към друг.

Реклама

Софи изписа името на любимия си върху огненочервена целувка. Гринго от своя страна татуира името на своята половинка в диаграма за пулс, а буквата "ф" от името на ромската перла е под формата на сърце. Цялата романтика и любовни обещания остават в историята. Близки на Софи споделят, че тя не иска да си спомня за рекордно краткия си брак. Най-добрите й приятелки са били наясно с трудните отношения в семейството, научи "България Днес". Макар да няма официално потвърждение от нито една от страните, близки до Софи издават, че скандали е имало.

"Тя трябва да реши дали да говори за това и да разкрие дали Гринго е причината за счупена й ръка", издава нейна близка. Хората от обкръжението на Софка твърдят, че атлетичният мачо стои в основата и на късата прическа, с която отскоро се подвизава Софка. Наложило се Маринова да отреже косите след много лют семеен скандал.

Краткият брак между двамата се оказа пълен провал и затова Маринова сама поискала да се разведе по бързата процедура и да няма нищо общо повече с него.

Софи припомнила на Гринго, че след излизането от 10-месечния си престой в затвора тя му е направила скъпи подаръци. Именно певицата плати и скъпата сватба, която си спретнаха с над 400 гости. Затова настояла да се разделят кротко без финансови претенции от негова страна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама