Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7573611 www.bgdnes.bg

Саня Борисова сияе до нов мъж

На остров до Неапол

Бившата на Ники Илиев пръска сексапил

Актрисата Саня Борисова е много секси и провокативна на италиански остров. Бившата съпруга на режисьора Ники Илиев е на почивка на китния остров Иския. Макар да не е споделяла официално, Саня е на море с новия мъж до себе си. Според слуховете той се занимава с мода, чужденец е и определено е богат.

"Саня, цъфтиш. Ето това прави любовта с хората", "Страхотна си". Това са само част от окуражителните коментари на нейни фенове под снимките й. Всички й пожелават да е много щастлива и този път да е намерила любовта. Тя преживя изключително тежко раздялата с Ники. Саня не скри, че именно тя е наранената и измамена в брака си.

Реклама

"Със сигурност с Ники не се мразим. Останахме с добри чувства един към друг и това е избор и от двете страни. Ако трябва да съм откровена, нашите отношения съвсем не бяха толкова дипломатични при самата раздяла. Но важното е, че на този етап вече сме в добри отношения", сподели преди време в интервю за "България Днес" Саня. Тогава тя все още не бе готова за нова връзка и любов и обяви, че приоритетите й са други.

"По-скоро съм в период, в който искам да опозная себе си, а не толкова да се видя във връзка, в която отново да се загубя", лаконична бе Борисова. Постепенно тя си върна вярата в любовта и в момента е щастлива, убедени са близките й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама