Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7591932 www.bgdnes.bg

Плеймейтката Анджелина: Сама съм. Искам много секс!

Отворена съм за идеалния, казва силиконката, която лъсна в домашно порно

Мъж, който да й даде много секс, очаква да си намери скандалната плеймейтка Анджелина Атанасова. Това призна самата тя, след като увери, че в момента няма гадже.

Брюнетката, която навремето се пробва и като чалга певица, стана особено нашумяла, след като лъсна в домашно порно клипче тази година. На розовите кадри Анджелина беше обладана от бившия си вече приятел - модела Йордан Йорданов. "България Днес" научи, че отдавна между двамата всичко е приключило, а палавата девойка все още не може да си намери нов.

Реклама

На въпрос дали има мъж до себе си Анджелина отговаря: "Абсолютно не". От няколко седмици тя е забелязвана да се вихри сама из нощните заведения в Слънчев бряг, а през деня събира тен в луксозен комплекс на морето.

"Предпочитам връзка с много секс", категорична е Анджелина. "Отворена съм за идеалния! Отдавна не обичам никого. Сърцето ми е свободно. Искам аз да ръководя в една връзка. Предпочитам да не се хващам с женен мъж", продължава 23-годишната плеймейтка.

Преди време тунингованата красавица се хвалеше, че има богато гадже чужденец, който да й осигурява скъпи подаръци и тузарски почивки. След това тя се върна при Мистър България Йордан Йорданов, с когото заснеха краткото видео с домашно порно. Силиконката дори обяви, че не се срамува от нищо и в телефона си има много подобни клипчета за възрастни.

Преди време нейното име бе свързвано и с милионерския син Християн Гущеров.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама