Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7666735 www.bgdnes.bg

Али Соу със златни очила

Брои хилядарки, за да се прави на Погба

Звездата на ЦСКА Али Соу тръгна със златни очила! Нападателят показа новата си визия на своето награждаване за играч №1 на кръга в Първа лига. Гъзарските цайси на гамбиеца имат златни мотиви и са последен писък на модата. Цените на подобни очила започват от над 1000 лева и достигат в пъти повече в зависимост от модела. Соу е избрал актуален вариант с кръгли стъкла и веднага прикова вниманието на фенове и фенки.

Гамбиецът следва модата във футбола, която наложи Пол Погба. Световният шампион с Франция на няколко пъти се появи с очила, които силно наподобяват тези на Али Соу. Нападателят на ЦСКА държи изключително много на външния си вид и следи кое е най-актуалното сред световните звезди. Неговите цайси са без диоптър и са фотосоларни. Те могат да променят цвета на стъклата в зависимост от светлината в заобикалящата среда. Соу вероятно ще покаже новата си придобивка и в любимите си заведения. Нападателят е чест посетител и любимец в дискотеките в Студентски град, където редовно разпуска с чалга ритми.

Изобщо, очилата напоследък са на мода на "Армията". От клуба се похвалиха с нова специална технология, която играчите вече изпробваха. Отскоро футболистите тренират със специални очила, които са проектирани, за да подобряват връзката между мозъка, очите и тялото. Използвайки технологията на течни кристали, лещите мигат между прозрачна и непрозрачна. По този начин се ограничава визуалното възприятие на средата и се дава възможност за подобряване на сетивната обработка на информация и сетивно-двигателните умения. Такива очила се използват за подготовка от Специалните сили на САЩ, отбори от НБА и бейзболната лига в Америка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама