Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7666908 www.bgdnes.bg

Тейлър Суифт vs Кание Уест: Рунд трети!

Вместо да се обичат, те се бият! 

Мегаскандалът пак се разгаря заради обиди 

Стари рани трудно зарастват, но лесно се отварят!

Тейлър Суифт и Кание Уест - иде нов скандал между двамата най-известни изпълнители на новото време.

Певицата за пореден път публично нарече съпруга на Ким Кардашиян двуличник и пълен нещастник. Предвид избухливия и тежък характер на цветнокожия рапър е въпрос на часове, докато се изцепи и той.

Реклама

Да върнем лентата малко назад. Точно 10 години по-рано, по време на наградите на MTV през 2009 г., Тейлър Суифт спечели отличие за най-добър клип. Още неосъзнала приза и незарадвала се, Кание Уест скочи на сцената, измъкна от ръцете й микрофона и обяви, че нейната колежка Бионсе заслужава отличието много повече.

Звучната плесница и до днес кънти в ушите на Тейлър Суифт, защото бе последвана от втора.

През 2016 бялата като сирене и черния като катран певци отново се сблъскаха челно, този път почти фатално. Тогава Кание Уест пусна парчето "Известен", в което в прав текст говори, че е правил секс с Тейлър Суифт, че той я е направил известна и я нарича "кучка".

Днес тя казва, че не е простила на Уест. Няма изненадани - не и след тази история. Тейлър продължава да се чувства предадена и обидена.

Тя разказва, че преди излизането на "Известен" има и още една издънка на Кание към нея. За една от многобройните церемонии, на която Кание получава награда за цялостно творчество, Кани моли Тейлър да му я връчи. Певицата се съгласява, но това е последната капка, защото на церемонията рапърът се изцепва, че не иска Тейлър да му дава награди.

"В лични разговори е мил, а пред публика ме унижава нарочно. Двуличник!", категорична е днес Тейлър Суифт.

Именно след "Известен" блондинката решава да прекрати всички взаимоотношения с Кание и да не му обръща внимание. Но фактът, че продължава да обсъжда публично всичко, при това с такова огорчение, показва, че явно лъже.

Реклама
Реклама
Реклама