Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7720695 www.bgdnes.bg

Футболисти на микрофона

"Моя страна, моя България", любимият рефрен на Стоичков

Футболната легенда Христо Стоичков ще пее на една сцена със сръбската звезда Мирослав Илич. Шоуто бе обявено за 16 декември в Пловдив. Двамата са кумове и са изключително близки приятели. Те не за първи път хващат заедно микрофона. Сега представят общия си благотворителен концерт спектакъл "Мирослав Илич и Христо Стоичков - Две звезди, двама побратими" в зала "Сила". Събраните средства ще бъдат дарени за ремонт на дома за деца "Рада Киркович" в Пловдив.

Ицо и преди е показвал своите завидни певчески способности. Тази есен "Златната топка" за 1994 година изпя вечния хит на Емил Димитров "Моя страна, моя България". Камата разчувства всички с изпълнението си по време на сватбата на малката щерка на Наско Сираков и Илиана Раева - Виолета. Това всъщност е един от любимите рефрени на Ицо, който и преди го е пял заедно с трио "Сопрано".

Реклама

Боби в дует с Ники Илиев

Въпреки че в днешно време са опозиция, навремето Боби Михайлов и Ники Илиев бяха приятели. Героите от САЩ '94 дори участваха в общ видеоклип. Бившите капитани на "Левски" и на националния тим изпяха песента "Америка" заедно с Орлин Горанов и Кристина Димитрова. Футболистите танцуват и показват гласови данни във видеото.

Боби Михайлов впоследствие се прочу с танцовите си възможности на песен на Преслава и на гръцки хит. Той показа, че знае и отлично текстовете на актуалните чалга парчета.

Божинката имитира Цеца

Българският нападател Валери Божинов се превърна в истински хит в социалните мрежи преди няколко години. Той сам публикува видео, в което пее големия хит "Трепни" на сръбската турбофолк легенда Цеца.

Божигол си припява, докато шофира автомобил, и дори перифразира част от текста със свои думи. Малко след това той повтори упражнението, като този път заложи на нов сръбски хит - "Не да, не да" на Неда Украден.

Иглесиас пази в "Реал"

Реклама

През 2013 година Хулио Иглесиас официално бе провъзгласен за най-продавания латиноизпълнител в историята. Родената на 23 септември 1943 година в Мадрид легенда е бивш вратар по футбол във втория отбор на "Реал".

Още като млад той претърпява ужасяваща катастрофа. При сблъсъка е премазан гръбначният му стълб. Лекарите са категорични, че той никога повече няма да може да ходи. За щастие, проявява желязна воля и опровергава прогнозите, въпреки че не се завръща на футболния терен.

Неймар най-музикален

Една от звездите на "Пари Сен Жермен" се оказа най-музикален сред футболистите. Това е Неймар. Бразилецът грабна микрофона и започна да пее песни от родината си още при своето представяне в Париж преди 2 години. Той дори се качва на стол, за да изпъкне пред слушателите си.

Преди това Неймар участва в новогодишно телевизионно шоу, където направи дует с Мишел Тело, изпълнявайки суперхита Ai Se Eu Te Pego. Често и той си пуска клипчета как пее от колата си. 

Реклама
Реклама
Реклама