Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7855085 www.bgdnes.bg

Италианска сексбомба скъса с Гълъбинов

Наташа Чинели и футболистът изтриха всичките си общи снимки

Бившият български национал Андрей Гълъбинов остана без гадже. Това научи "България Днес" от негови близки. Таранът е скъсал с италианската сексбомба Наташа Чинели.

Къдрокосата красавица и футболният нападател бяха заедно от 2 години. Дори имаше сериозни слухове, че готвят българо-италианска сватба. Очевидно тя така и няма да се състои, защото двамата са се скарали. Не е ясно дали причина за разлъката е трети човек.

Реклама

Информациите са раздяла между едрогърдата Чинели и Гълъбинов се потвърждават и от личните им профили в инстаграм. Доскорошните влюбени са изтрили всичките си общи снимки. Преди това те не се притесняваха да показват по-интимни кадри от свои почивки. Сега, изглежда, всичко това е в историята.

Нападателят не кара най-добрите си дни. Освен че остана без една от считаните за най-красиви италианки, на него не му върви особено и на терена. През този сезон в Серия "Б" е вкарал само едно попадение за състава на "Специя". За сравнение, миналата кампания Гълъбинов заби 6 попадения в 26 мача за същия тим. Българският футболист скоро не е викан и в националния отбор, където има 11 мача и 2 гола.

През този месец Андрей ще навърши 31 години и вече не е първа младост. С досегашната си половинка Наташа се запознават покрай футбола. Тя е сестра на полузащитника на "Виченца" Антонио Чинели. Двамата с Гълъбинов са бивши съотборници и приятели от "Новара". Оттогава госпожица Чинели хлътва по българина и често обикаля стадионите в Италия, за да го подкрепя от трибуните. Заради пищния си бюст тя е особено популярна във футболните среди.

Близки все пак вярват, че Андрей и Наташа може и да се съберат отново, тъй като и друг път са се карали, а после са си прощавали.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама