Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7858387 www.bgdnes.bg

Щерката на Брендо се сгоди

Александра Банева надяна пръстен, сестра й Лара на крилете на любовта

Голямата щерка на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо надяна годежен пръстен! Александра Банева се похвали, че е казала "да", със снимка, отбелязана от любимия гръцки остров на звездите - Миконос. "Да си имаш някого, с когото да прекараш вечността", написа Алекс, като добави и иконка на пръстен. Тя за първи път показва тайнствения си избраник в социалните мрежи и изненада някои от приятелите си с новината. Други, които са наясно с любовта на 25-годишната млада дама с мистериозния младеж, приеха със задоволство решението на двойката. "Сладури", "Бебета", заваляха радостните възгласи вместо пожелания.

Александра със сигурност е добра партия! Още като непълнолетна охолният й живот беше подсигурен с десетки милиони левове в банкови сметки благодарение на баща й, коментират запознати. Щастието не е съвсем пълно, защото от няколко години по искане на КОНПИ са запорирани десетки семейни сметки с авоари за 22 милиона лева. По делото наред с изчезналия и издирван от Интерпол Брендо са погнати уж бившата му жена Моника Добринова, доведеният му брат Симо Карайчев и щерката Александра. По-малката й сестра Лара е пожалена като непълнолетна.

Реклама

Благодарение на имущественото благополучие Алекс и Лара успяха да получат добро образование в Лондон. След като завърши, Алекс се пробва като модел зад океана, а после се дипломира като журналистка и изкара стаж в американски медии. За разлика от нея, на малката й сестричка не й се заляга над учебниците. След като бе отвлечена като 10-годишна и прекара месец и половина в плен, Лара се стреми да забрави ужаса и затова граби от живота с пълни шепи. Малката дъщеря на Брендо също се носи на крилете на любовта. От няколко години тя има сериозен приятел, с когото обикалят романтични кътчета по света като Санторини, Малдивите, Дубай, Сен Тропе и се хвалят в социалните мрежи.

Засега не е ясно коя от девойките първа ще облече бялата рокля, но едно е сигурно - празничната церемония няма да мине без непоканени гости. По всяка вероятност издирвачите на именития татко, който има присъди в три държави и се търси по цял свят, ще следят дали той няма да се появи, издават запознати. Според тях агентите на службите могат да облекат костюми и да се слеят с тълпата или да наблюдават от някой храсталак за Брендо.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама