Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7859849 www.bgdnes.bg

Емануела се поболя от нерви

Заради драмата със сина й 

Певицата не празнува ЧРД

38-ия си рожден не отпразнува фолкпевицата Емануела.

Липсата на веселба и добро настроение у певицата си има логично обяснение - от месеци изпълнителката води тежка съдебна битка, за да получи родителски права за малкия си син Димитър.

За празника в петък Емануела беше в Лондон, където имаше участие в местен ресторант и забавляваше българските емигранти. Певицата беше много сдържана в поведението си, но въпреки това направи шоу, с което да позабавлява почитателите си. Вечер по-рано в полунощ Емануела посрещна рождения си ден, докато пее в столична чалготека. Домакините я изненадаха с торта и музикален поздрав - "Честит рожден ден" на колегата й Илиян Тупалката, но отново фолкизпълнителката показа сдържаност.

Реклама

"Нямам настроение да празнувам", призна софиянката, но избяга от въпросите каква е причината за тъгата. Не е тайна, че Емануела прави и невъзможното, за да се пребори да отглежда Дими. Преди време тя беше посечена от родното правосъдие, че като работеща жена няма достатъчно време за детето си и затова не може пълноценно да се грижи за него. "Нали трябва да работя и да изкарвам пари, за да не му липсва нищо. Ако не работя, вероятно ще ми кажат, че нямам условия да го гледам", коментира преди време фолкпевицата.

Покрай цялата битка Емануела се поболяла и чувствала, че нервната й система е натоварена. Засега положението й не е сериозно, но е решила да се пази, за да не се стигне до здравословни усложнения.

Любопитен момент е, че на 8 ноември певицата имаше двоен празник - освен 38-ия си рожден ден по православен календар тя имаше и имен ден на Архангел Михаил. Дори и това удвояване на щастието вероятно не я амбицирало да празнува. И докато преди години вдигаше големи партита за личния си празник, то сега е заложила на спокойствието и далеч от светската шумотевица.

Феновете очакват певицата да бъде далеч по-жизнерадостна на 3 декември, когато ще пее на 18-ия рожден ден на телевизия "Планета". Концертът ще е в Пловдив, а Емануела е едно от големите имена в родния попфолк, които потвърдиха, че ще вземат участие. Засега откази дадоха Преслава, Фики и Емилия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама