Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7914218 www.bgdnes.bg

Мис България 2019 Радинела Чушева: Не съм си купувала титлата!

Печели конкурса от втория опит

"Короната ми натежа през последните дни, но ще се справя!"

Това сподели специално за "България Днес" Мис България 2019 Радинела Чушева. 23-годишната столичанка е категорична, че няма нищо непоправимо в този живот. Ради, която стана популярна преди години като една от адреналинките в "Господари на ефира", разкрива, че е била подготвена за подобна вълна от коментари по неин адрес.

Сплетните във връзка с най-новата миска са свързани освен с визията й и с клюката, че мастит бизнесмен плаща солидна сума, за да спечели любимата му, и че това е поредният нагласен конкурс.

Реклама

Радинела Чушева е категорична, че никой не й е купувал първото място в "Мис България".

"Нямам съпруг, нямам годеник. Ако можеше да се купува тази титла, със сигурност всяко момиче, което си мечтае, щеше да се пробва да си я плати. Ако ставаше толкова лесно, както си купуваме дъвки от магазина, всяка, която си събере пари, ще си купи титлата", заяви ексадреналинката по повод клюките по неин адрес.

"Има страшно много изисквания и критерии. По тази логика жени с всякаква визия биха могли да се доберат до короната", допълва още Радинела.

Момичето отнася сериозна атака по свой адрес, след като миналата седмица бе коронована на конкурса "Мис България".

"Направих статистика за последните 10 години и почти всяка година този шум е все повече. Просто българите винаги ще ти намерят кусур.", категорична е носителката на короната.

Тя приема и разбира чуждото мнение. Според нея всеки е прав за себе си и може да изрази позицията си по всякакъв начин.

Реклама

"В последните години имаше момичета, които отнесоха много негативизъм. Какви ли не бяха - носове, устни, височина, килограми. Винаги има нещо, което е недостатъчно. Просто всеки си има различен вкус."

По отношение на така обсъжданите през последните дни корекции и интервенции на миската, Радинела споделя, че не разбира какъв е този интерес към подобна тема. Тя не крие какво си е правила и застава твърдо зад действията си.

"Имам хиалуронова киселина в устните, която за 6 месеца се разгражда и няма да има и следа от нея. Не разбирам защо хората толкова се впечатляват. Другото, което имам, е изключително малка корекция на бюста, която стои по-естествено от на жени, които нямат интервенции", разкрива с неразбиране към огромния интерес носителката на короната.

Най-красивата българка за 2019 г. разказва, че харесва много Роси Иванова, която печели надпреварата през 2005 г., и оценява красотата на всички момичета, които участват в конкурса. Ради мечтае от малка за модната сцена. Признава, че печели конкурса от втория път.

"За втори път се явявам на кастинг. Първия път не ме одобриха. Бях едва на 17 г., може би просто съм била малка. Реших, след като ми приключи договорът с „Господарите“ да пробвам отново. Не се отказах от мечтата си и този път се случи" споделя танцьорката.

Радинела твърди, че едва ли наградата й има нещо общо с предаването, в което участва. По думите й двете неща са коренно различни и нямат никаква връзка помежду си. Макар тя да е работила в продължение на няколко години за известната продуцентска фамилия Халваджиян, никой от тях все още не й се е обадил да я поздрави.

"Не сме като семейство, няма да го крия. Въпреки всичко си комуникираме понякога. Сигурна съм, че ако един ден имам нужда от нещо, мога да се обърна към тях, както и те към мен. С едната от колежките ми се виждаме от време на време. Тя е инструктор по пилатес и когато успявам, ходя на тренировки при нея. С другата е по-трудно, защото тя е в Пловдив."

Мис България е категорична, че ангажиментите й с участието й в "Господари на ефира" й носи само положителни неща. Тя споделя, че са безценни контактите, които има с редица известни личности. През тези години затвърждава и дисциплината, която има още от спортните зали, тъй като тя е художествена гимнастичка. Известността обаче има своите плюсове и минуси според Чушева.

На въпроса дали има човек до себе си, Ради отговаря лаконично:

"Мисля, че най-хубавото предстои в бъдеще."

По думите й все още е малка за по-сериозни отношения и иска преди всичко да изгради успешна кариера.

"Искам да си поживея хубаво. Да се насладя на младостта си, да създам име и кариера и чак тогава ще мисля за такива неща. Моята цел е да имам семейство, една жена на първо място трябва да бъде майка. Това е дар от Бог и искам да изживея тази мисия", казва младата миска.

Тя не крие и семейството, от което произлиза. Напротив, Радинела е благодарна за уникалните си родители, на които дължи и старта на модната си кариера.

"Майка ми е начален учител и също така историк и географик. Баща ми работи в голяма пенсионноосигурителна фирма. Благодаря на Господ за уникалните ми родители! Имам страхотен брат, който скоро ме направи леля."

Майка й и баща й я записват още като дете в детска модна агенция. Водят я на рекламни снимки и ревюта. Още от тогава я подкрепят напълно в модните й желания. Радинела смята, че те са усещали и виждали в нея потенциал.

"Подкрепят ме, обичат ме и ми казват, че всичко ще отмине за три дни", споделя с благодарност към родителите си висшистката и съжалява, че всички нападки към нея се отразяват и нараняват най-вече семейството й.

Мис България 2019 получава правото да представи страната ни на конкурса "Мис Планет", който ще се проведе в края на другата година. Все още няма яснота къде ще бъде конкурсът, но Ради е сигурна в едно:

"Ще заложа на по-естествена визия, да видим тогава дали ще ме оценят, или пак ще намерят за какво да се хванат."

Реклама
Реклама
Реклама