Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7933354 www.bgdnes.bg

Род Стюарт разкритикува принц Хари и съпругата му

Рок ветеранът Род Стюарт разкритикува принц Хари и съпругата му, херцогинята на Съсекс Меган, заради решението им да не прекаратКоледа с кралица Елизабет Втора, пише в. "Дейли стар".

Вместо да сподели коледната трапеза с Нейно Величество, двойката планира да прекара празника с майката на Меган, Дория Рагланд, в Калифорния, САЩ. От Бъкингамския дворец миналия месец съобщиха, че след като са прекарали предишните две Коледи в Сандрингам, херцозите на Съсекс са решили тази година да пропуснат кралското семейно събиране.

Реклама

"Разочарован съм, че принц Хари и Меган тази година решиха да не прекарат Коледа с кралицата. Ако аз бях на мястото на Хари, щях да помисля, че има достатъчно празници, които мога да прекарам сам или с майката на Меган. Кралицата е на 93 години. Аз лично съм гледал да прекарвам коледните празници с майка ми и баща ми, знаейки, че не са им останали много", споделя Род Стюарт, цитиран от БТА.

Рок ветеранът не е единственият, разкритикувал принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган заради решението им да прекарат Коледа в САЩ заедно със сина си Арчи.

Телевизионният водещ Пиърс Морган неотдавна заяви, че по този начин двойката иска да избяга от британската преса.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама