Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7948974 www.bgdnes.bg

Алтен Алиева пак сама

Раздели се с голямата си любов

Красивата Алтен Алиева се раздели с Марио Маринов, който й бе подарил годежен пръстен преди година, научи "България Днес". Бившата манекенка и компютърният спец, който е малко над 30-те, живееха на семейни начала повече от две години. Самата Алтен се похвали, че е открила голямата любов миналата година. Тогава Маринов я запознал със семейството си, като я поканил на рождения ден на майка му, която много харесвала бъдещата си снаха.

Самата Алтен не пожела да коментира личния си живот.

Марио е първият и единствен мъж, когото Алиева представя в публичното пространство след приключването на 11-годишната й връзка с почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Младият мъж не е известен в публичното пространство и не е мастит бизнесмен. Работи в сферата на информационните технологии и изкарва добри пари за стандарта в България.

Реклама

Възпитан, амбициозен и скромен, той спечелил хубавицата именно с тези качества. Самата тя пък далеч не разчита на приходите на приятеля си. Вече повече от две години бившата на Доган е брокер в една от най-големите компании за луксозни имоти, чиято цена рядко пада под 1 милион.

Досега Алтен Алиева официално не е афиширала връзка.

Симпатичната юристка излиза основно в компанията на приятелки и колежки. Често може да бъде видяна на партита на попфолк певицата Есил Дюран, дори има нейни рокли. Двете са приятелки.

"Страхотно момиче е. Добра идея е точно тя да стане лице на колекцията ми от вечерни рокли. Има аристократично излъчване и много ми прилича на френската бивша президентша Карла Бруни", похвали приятелката си Есил Дюран на едно от последните си ревюта, на което присъства и Алтен.

Алиева е имала съвсем малък опит като моделка, малко преди да завърши. Отказала се, защото не харесвала малките си гърди. По-късно този дефект е поправен и днес красавицата е по-ослепителна от всякога.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама