Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7976316 www.bgdnes.bg

Пецата готви сватба

Любовта се опекла след шоуто

Култовият готвач от "Хелс китчън" сгоден за чаровна адвокатка

Пецата от "Хелс китчън" ще се жени. Култовият готвач от последния сезон на кулинарното риалити и любимец на публиката се сгоди с чаровната си приятелка - русокоса младша адвокатка в София - и вероятно обмисля и сватбено тържество.

Спътницата в живота на Петко Петков се казва Клеоника Арабаджиева, а любовта между двамата пламнала след участието на Пецата в шоуто при шеф Виктор Ангелов.

Реклама

"Дълго чаках да срещна подходящото момиче. За щастие това се случи. Познавахме се от преди шоуто. Имахме общи приятели и компания, но не бях събрал куража да й покажа чувствата си. Приятелката ми е следяла изявите ми в шоуто и ми сподели, че е останала очарована от участието ми, защото съм бил себе си", разказва Петко.

За кратък период връзката между Петко и Клеоника се разраства и стига своята връхна точка в Германия, където Пецата в своя романтичен стил предлага брак на своята изгора. Русокосата дама приема с радост и вече двамата са щастливо сгодени. Сега остава и финалните две крачки - сватба и наследници на бъдещото семейство Петкови.

Двамата са на върха на щастието и ще изпратят една от най-хубавите си години досега. Пецата не пропуска да нарича своята любима "моята любов", "моето момиче" и "моето бебе".

След "Хел китчън" Пецата започна работа за най-голямата фирма в света за речни и океански круизи като шеф-готвач на един от корабите. Плавателният съд е на круиз по реките от Базел, Швейцария, през Кьолн, Германия, до Амстердам, Холандия. Веселякът 6 седмици е на борда и две седмици почива, като тези две седмици се прибира при възлюбената си Клеоника.

"Бил съм истински както в шоуто, така и в реалния живот. Каквото ми е на душата, това ми е и на устата. Имам страшно много фенове както в България, така и в чужбина. Самоук съм, всичко ми идва отвътре и продължавам да готвя", споделя още Петко.

Реклама
Реклама
Реклама