Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7998398 www.bgdnes.bg

Гущеров с кола за ЧРД на жена си

В Силистра Диана навъртя още година към възрастта си

Голям купон по повод рождения ден на втората си жена – Диана, спретна бизнесменът Добромир Гущеров, научи "България Днес". Празникът се състоял в Силистра, а на него била поканена почти цялата рода и на двамата. Изненадата на вечерта била колата, с която едрият бизнесмен зарадвал младата си съпруга. Тя била в любимия й червен цвят и с панделка като от Дядо Коледа.

"За мен празничните дни са свързани с присъствието на любимите ми хора. Благодаря, че ме уважихте", споделила на купона си Диана, а до нея през цялото време била дъщеря й - Мартина.

Реклама

Красавицата, която е бременна в осмия месец, вече е решила да кръсти бебето си на майка си. Двамата с футболиста Димитър Евтимов са избрали името на дъщеричката си. В началото обмисляли да кръстят детето на Добромир, но след като разбрали, че ще е от женски пол, решили да вземе името на баба си Диана. Дядото не се сърдел, тъй като вече има една внучка, кръстена на него и първата му жена - Анелия. Бебето е плод на любовта на сина му Християн Гущеров и плеймейтката Светлана и се казва Анелия-Добромира.

Добромир Гущеров и настоящата му съпруга имат по един драматичен развод зад гърба си, но официално са семейство от пет години.

Заради красивата Диана Русанова Гущеров-старши отслабна с цели 54 кг. Според близките им, като типичен представител на зодия Близнаци, бизнесменът имал забавна двойствена природа - хем е цар на прагматичните сметки, хем е романтична натура. Преди години той е продуцент на "Клуб НЛО" и днес си спомня за предаването като за "завършила, но не съвсем любов". Дори текстовете на някои от песните са негови. Сред най-популярните му са - "Тиха коледна", "Сватба" и "Фирмаджия".

Празникът на Диана и Добромир Гущерови се случил в Силистра, тъй като бизнесменът държи в града шестетажен луксозен хотел -ресторант, който включва три заведения за хранене и нощен бар. Всяка една от 79-те стаи е с различно обзавеждане в стил XVIII-XIX век.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама