Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8199087 www.bgdnes.bg

Силиконка загражда малкия Назарян

Бори се като шампион, купонясва като шампион!
Едмонд Назарян заслужено се впусна в чалга купон, след като спечели златен медал на европейското първенство в Рим.
18-годишният талант и прочутият му баща Армен Назарян метнаха по една тениска и отпрашиха към Студентски град. В една от известните чалготеки борците се настаниха в сепаре и партито като за световно започна.


Буря от салфетки заливаше Едмонд през голяма част от вечерта, но той се ориентираше също толкова добре, колкото и на тепиха, и продължаваше да танцува на актуалните чалга хитове. Оркестърът му свири дълго време на уше и дори му позволи да подрънка с палките по малките барабанчета. Европейският шампион изглеждаше наистина щастлив, като беше в компанията на свои млади приятели. Таткото Армен беше доста по-кротък в забавлението, а в един момент дори остави младите да се забавляват, а той се отдаде на заслужена почивка.
И където има шампиони, винаги има и изкусителни жени. Силиконката Катрин Вачева опасно приближи 18-годишния младеж и потърси контакт с него, разказват свидетели в нощното заведение. Катрин била впечатлена от усмивката на младежа, който през последната седмица е едно от най-актуалните имена в страната ни. Моделката също се впечатлила и от фигурата на Назарян-младши, въпреки че той се състезава в категория до 55 килограма.

Реклама


Преди време Катрин призна, че самата тя е слаба и дори да се опитва да качи килограми, не й се получава.
"Истина е, че през последните месеци свалих няколко килограма, точно три, но тъй като съм висока, явно се забелязва разлика! Добре съм, просто винаги съм била злояда, а за хранителен режим, който да спазвам, за да слабея - никога не съм имала такъв! Дори обратното, опитвала съм да кача килограми! От въпросните снимки може би изглежда, че съм слаба, но ви уверявам - добре съм", коментира брюнетката и предизвика завист у 99% от жените. Тя е известна като една от най-изкусителните българки и името й често се забърква с популярни мъже от страната ни.


С леко спусната блуза и къса бяла пола, Вачева бързо притеглила мъжките очи към себе си, но тъмнината на нощния чалга живот мълчи дали двамата с Едмонд са се запознали и са купонясвали заедно. А и нищо чудно някой ден да се видят на светло и тогава историята да има друго продължение.
Със или без жени, купонът на Едмонд продължава до ранни зори, като буквално е засипан с покани за селфита. Персоналът на дискотеката също му се радва много. Един от диджеите го качва на раменете си и го вдига във въздуха, докато младият Назарян позира в шампионски стил.
По разкази на свидетели Едмонд не близва нито капка алкохол през цялата нощ. Може да е европейски шампион, но трябва да спазва желязна дисциплина и да продължава усърдно с тренировките - това е веруюто, което баща му почти всеки ден му казва, откакто се завръщат от първенството в Рим.


"Много е трудно да си треньор. Вълнувам се, като знам, че ще ме надмине, радвам се много. Такова нещо не съм виждал от много години. Той е българин. Такава класа, поздравяват го и му пляска цял свят. Много хора ми споделиха, че са впечатлени. Едва навърши 18 години и надмина европейски и световни шампиони. Дори ме попита дали това са същите борци", коментира щастливият татко, който се занимава с подготовката на младежа.
Бурният купон в Студентски град е именно с негово разрешение, защото именитият борец смята, че синът му заслужава поне една вечер да разпусне.
"Обещах на баща ми да пазя фамилията", отвръща на свой ред Едмонд, който вероятно е имал нужда от дълъг сън след тежката вечер.
Желаем му още много победи на всички фронтове!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама