Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8212828 www.bgdnes.bg

Ванга вещае чудеса утре

Ванга предрекла пред Сергей Кастарной

На 22.02.2020 г. в 22:02 часа България ще получи защита от извънземен разум, казала още пророчицата

"В дните 22 февруари в 22:02 часа и на 22 декември 2020 г. ще се случат чудеса. В един от тези дни ще има слънчево затъмнение, много мощно - може да стане от взрив до голямо наводнение, смяна на режима или пък решение за обединение на някакви държави. За България датите са важни, защото се "оплита" съдбата й и ще има срещи с извънземен разум."
Тези пророчества направила баба Ванга пред руския журналист Сергей Кастарной, обяви самият той в предаването "Всъщност" по първи канал на руската телевизия. През цялото време Кастарной бе свързан към детектор на лъжата, който показа, че казва истината. Сергей се запознал с Ванга, когато идвал у нас да прави предаването "Животът на забележителните хора". Проектът тръгва през 1995 г.
"Четири или пет пъти се срещах с Ванга, дори станахме кумове на една сватба, но през цялото време се възхищавах на дарбата и добротата й", обяснява журналистът.
За тези години той не си позволява да издава нещата, които петричката пророчица му споделя, тъй като самата тя го нарекла да не казва, че още било "рано".
Според руснака Ванга предрича, че през 2020 година светът ще бъде изправен през сериозен шок в два специфични дни - 22 февруари на Голяма задушница в 22,02 часа и на 22 декември 2020 г.
"Ванга никога не споменаваше точни дати в предсказанията си. Тези двете тя ги свързваше със славянския календар и с деня на мъртвите - 22 декември. Винаги говореше около нещо, но този път ме изуми с точните цифри, които повтори", обяснява още Кастарной.
Самата Ванга от години тачи Задушница, а разговорите й с починалите души на хора са част от ежедневието й. При срещите й с болни от цял свят тя с точност определя заболявания, разказва минали случки и предсказва бъдещи.
"Говореше и за изборите на Украйна в годината на белия орел, как всичко ще приключи през 2019 г. за страната, а 2020 г. е годината на паяка, в която се натрупват двойките. Визията на Ванга за държавата България бе, че ще се "оплете" и вероятно по този начин ще бъде защитена", споделя още журналистът, с когото пророчицата е говорила и на тема извънземен разум. "Ванга не изключваше, че вашият народ ще бъде един от първите, които ще имат среща с НЛО, като стара нация, стар дух", категоричен бе Кастарной.

Реклама


Според него за Вангелия Гущерова всяка година имала своите особености относно енергийното състояние на човека и заобикалящата го атмосфера, тъй като точно от 2020 г. започва изместването на магнитните полюси и закономерностите на много събития щели да бъдат нарушени.
"За останалия свят от тази година ще започнат войни от локален мащаб за отделни територии, ще има затопляне на отношенията между нашите два народа, както и между други държави, защото, както казах, това е годината на паяка, който плете своята паяжина, т.е. ще се изграждат връзки. Заедно с това ще има повишена активност - митинги, протести, хората ще се борят за правата си. Така ще е чак до 3000 година", споделя руснакът.
Сергей Кастарной разказа още, че Ванга е предрекла епидемии и внезапно избухване на война за настоящата година. "Всичко това няма да се случи, ако човечеството се промени. Казваше: "Ако светът продължава да сее зло, хората да преследват парите, да се водят войни, епидемията може да е нелечима и да ескалира до много сериозни размери", допълва руснакът.
Към средата на лятото пророчицата виждала големи урагани към САЩ, подобни на "Катрина". "Понеже геомагнитните земни смущения са предизвикани от лош фон, който хората са предизвикали със своята нервност, алчност и бездушие, Земята ще започне да си отмъщава, тъй като тя е жив организъм, а ние я унищожаваме. Тази година е транзитна според Ванга, но въпреки че е високосна, всички събития, които ще се случват, ще бъдат подчинени на здравословното състояние на хората. Месеци наред ще се търси ваксина за нова болест, която май вече съществува", споделя Сергей, визирайки разпространението на коронавируса в световен мащаб.
"Най-важното за мен в разговорите ми с Ванга бе това което тя уверяваше: "Парите съкращават живота, ако гордостта върви пред човека, отзад ще има позор и разруха, възгордяваш ли се, ще те "изяде лисицата", казваше", допълва още журналистът.

Нумерологът Съни Ламброзо:

Това е уникален ангелски код на защита

"Датите 22 февруари 2020 и 22 декември 2020 съдържат уникален ангелски код, който вече се появи на 2 февруари. Винаги, когато имаме повече от две числа, събрани накуп - 222, 2222 и т.н., Вселената ни изпраща своите послания с такива ангелски нумерологични кодове. Чудото предстои и затова всевишната сила на природата ни напомня да не губим увереност и да вярваме в доброто, да се променяме заедно с полюсите на Земята.

Тук става дума не за край, а ново Сътворение на Вселената, на света, на природата. Вселената ни казва да спрем, да се замислим, да се събудим за изтичащата кръв на планетата Земя, числото 2 е кръв и кръвоносна система, а в контекста на Земята това са нейните живи артерии и вени, растителност, животни, вода и въздух. Защото, ако продължим по същия начин, не ни чака нищо добро", сподели една от най-добрите нумероложки у нас - Съни Ламброзо.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама