Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8375388 www.bgdnes.bg

Фолкпевица стана кулинарна фурия

Яница прави палачинки без брашно, докато е в изолация 

Фурия в кухнята е станала фолкпевицата Яница, която е в изолация в дома си.
Изпълнителката е от социално отговорните българи, които тези дни предпочитат да останат вкъщи в името на това да бъде спряно разпространението на Covid-19.
"Засега не ми тежи ограничението да остана вкъщи, защото си намирам какво да правя всеки ден. Слушам любима музика, чета интересна книга или пък гледам филм, а понякога приготвям и различни кулинарни рецепти, които харесвам", разказва авторката на хита "Твоето ферари".


Преди покрай многото ангажименти нямала възможност да се вихри край печката, но сега многото свободно време й дава тази възможност. От няколко години изпълнителката е почитател на здравословния начин на живот и се стреми да избягва бяло брашно, захар и сол. Често закусва със смути от пресни плодове или зеленчуци, ядково мляко и семена. А в менюто си включва също така баница или палачинки без брашно, които е открила в популярните напоследък кето режими.
"Не спазвам определен режим, просто се старая да се храня здравословно и да не ям вредни храни. Мога да си хапвам различни неща, без да се притеснявам за фигурата си, но преди всичко се чувствам страхотно и изпълнена с енергия", добавя русенката.


Певицата не крие, че срещите с публиката много й липсват, и се надява, че няма да е далеч времето, когато отново ще се забавляват заедно в нощните клубове. А дотогава тя се наслаждава на малките удоволствия у дома. Често феновете на Яница й изпращат клипчета как слушат "Твоето ферари" в домовете си в момента, а тя не крие удовлетворението си, че дори и когато не могат да бъдат заедно в клубовете, музиката ги държи близо.
Яница е готова да сготви всичко, което й дойде на ум, тъй като вярва, че вече е станала отличен кулинар. И съветва хората, които си стоят вкъщи, да развият скритите си досега таланти, за да се почувстват много по-добре в условията на изолация.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама