Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8391967 www.bgdnes.bg

Синоптичката и майка на 3 деца Ева Кикерезова: Чакам пандемията да свърши, за да си почина

Виктория СТОЯНОВА

Синоптичката на БНТ Ева Кикерезова е изолирана вкъщи вече трета седмица заедно с трите си деца и съпруга си Явор.
Докато е под карантина, лъчезарната водеща успява да върти къщата, да нахрани всички деца и да ходи на работа. ДЗа сега се справяме. Нямам търпение да свърши пандемията, за да си остана за час самичка на спокойствиеУ, сподели пред ДБългария днесУ Ева, която е майка и съпруга на пълен работен ден, а понякога и учител. ДС Екатерина, която е най-малката и е на 1,5 г. е най-трудно, защото тя въобще не може да разбере как така до вчера е тичала навън, а днес вече не излиза, но това е положението. Няма начин. Ще си стоим вкъщи до когато трябваУ, добавя красивото лице на националната телевизия.
Докато се грижи за най-малкото си дете, синоптичката успява да наглежда и най-голямото от тях, синът й Николай, който е в трети клас. ДМислех, че ще се справи лесно, но се оказа, че не е точно така и трябва наистина да му се помага малко. Истината е, че с това обучение децата трудно се настройват на вълна учене и не им е лесно да се концентрират. Днес имахме и първия онлайн урок по балет с по-голямата ми дъщеря Елена, която е на 3,5 г. Беше доста забавноУ, разкрива всекидневието си Ева.
Признава, че децата й нямат нужда много от нея, а се забавляват сами. Единствената й задача е да готви, заради което не й остава много време за развлечения и разпускане. ДНикак не почивам в момента. Приготвям храна по три пъти на ден и толкова пъти мия чиниите. Вкъщи сме свикнали да ядем винаги нещо различно и не повтаряме ядене два пъти. Освен това всеки член на нашето семейство си има предпочитания и хаосът е пълен. Готвя постоянно, но много обичам да правя десерти. Като изядем единия, почвам да приготвям следващия. Елена се включва доста успешно в готвенето и ми помага. Много обичам, като се навърта около мен. И да, ям постоянно. Това е положението. Отделно и останалата домакинска работа, уроците и то денят минава. Една книга не съм прочела, а вече сме трета седмица в изолацияУ, коментира водещата, която успява да поддържа отлична форма благодарение на домакинската работа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама