Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8410389 www.bgdnes.bg

Уокър в оргия

Звездата на "Манчестър Сити4 и Англия Кайл Уокър се забърка в пореден скандал в последните месеци. След като заряза дългогодишната си половинка заради друга и се изгаври с нея, сега си спретна оргия с две проститутки и приятел.

Бранителят на "гражданите" пренебрегна карантината на Острова заради коронавируса. Вместо да заложи на социалната изолация, той бе домакин на секс парти с две луксозни проститутки в апартамента си, разкри "Сън". Една от мадамите разказа как Уокър ги поканил на тричасова секс сесия само ден преди да призове сънародниците си да останат по домовете си.


Кайл се забавлявал с Луис Макнамара и 24-годишна бразилка в луксозния си апартамент в Хейл.
"Работя в агенция в Манчестър - разкри Луис пред "Сън". - Получих съобщение от моя шеф, че клиент с висок профил търси нещо класно. Взех такси до адреса и шофьорът ме остави пред апартамента. След това неговият приятел ме посрещна. В колата имаше и друго момиче. Тогава не знаех кой е той, но му направих няколко снимки."
Мъжете платили на момичета 2200 паунда преди да се преместят в спалнята. Там Уокър извадил няколко златни презерватива.
"От една страна, той кани непознати в дома си за секс, а на следващия ден призовава всички да стоят по домовете, за да бъдат безопасност. Той е лицемер и излага хората на риск", заяви жрицата на любовта.
Футболистът призна за оргията и се покая.
"Искам публично да се извиня за избора, който направих миналата седмица - написа Уокър в инстаграм. - Разбирам, че ролята ми на футболист ми носи огромна отговорност и трябва да бъда пример. Искам да се извиня на моето семейство, приятели, клуба, феновете заради това, че ги разочаровах."
По-рано през годината Уокър се раздели с дългогодишната си приятелка Ани Килнър. Това стана, след като "Сън" разкри, че е забременил друга и междувременно върти любов с още една мадама.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама