Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8410542 www.bgdnes.bg

Неймар тренира с кучета за "Барса"

Бразилската футболна звезда Неймар Джуниър има нетипични съотборници в последните си дни. Той тренира заедно с… трите си кучета. Играчът на „Пари Сен Жермен” прекарва карантината в своето голямо имение край Рио де Жанейро в родината си. В двора той има затревено игрище за минифутбол, където всекидневно провежда по няколко часа занимания с топка. Плътно до него са и домашните любимци, които също гонят кълбото. Неймар ги използва в тренировката, като финтира покрай тях и прави спринтове, завършвайки атаките с шут по посока на малките вратички. Край къщата му има и игрище за плажен волейбол, което също често влиза в употреба.
По същото време медиите в Каталуния вече са убедени на 100%, че Неймар се завръща в „Барселона” това лято. Футболистът няма никакво намерение повече да остава в ПСЖ след летния трансферен прозорец, твърди вестник „Спорт”. Самото желание на звездата още от миналата година бе да се събере отново със своите приятели Лионел Меси и Суис Суарес в атаката на „блаугранас”.
От бившия му клуб също ще направят всичко по силите си, за да го върнат. „Барса” ще иска да привлече и Лаутаро Мартинес от „Интер”, който да подсили головата мощ за новия сезон, който все още няма яснота кога ще започне.
Неймар е гласен като заместник на Усман Дембеле, който така и не успя да се утвърди в състава заради непрестанните си контузии. Почти сигурно той ще бъде продаден във Висшата лига. Все още не е ясно колко ще платят каталунците на парижани за услугите на бразилския национал, който преди 3 години продадоха за 222 милиона евро. Очаква се сега сумата да е почти наполовина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама