Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8630198 www.bgdnes.bg

Поп фолкът се завръща

Лъч светлина в родния поп фолк!
Участията по заведения се завръщат и певицата Яница е първата, която ще извие глас пред публика. Дългоочакваната изява е на 30 май в хотелски комплекс край Харманли, обявиха пред "България Днес" продуцентите й от "Пайнер".
Изпълнителката от Русе е щастлива, че точно в това заведение стартират музикалните й изяви след дългата пауза, защото това е мястото, където се вихрят едни от най-горещите и незабравимите поп фолк партита в България.
"Яница ще пее в градината към ресторанта, така че ще бъдат спазени всички противоепидиомологични мерки - ще бъде на открито и на дистанция от гостите. Тя с нетърпение очаква завръщането", казаха още за вестника от музикалната компания. От там внимателно следят идеята за отварянето на дискотеките и баровете от 15 юни, за да могат и другите изпълнители да се завърнат към работния процес, който принудително беше спрян преди повече от два месеца. Мнозина представители на фолка признават, че заради коронавируса не са имали никакви участия и нито лев не е влязъл в банковите им сметки.
На първото участие Яница ще изпее народната песен "Мома Яница", която има тайнствена сила. В текста й е закодирано заклинание срещу коронавируса и изпълнението й трябва оканчателно да прогони заразата от нашите земи.
По време на карантината фолкпевици изнесоха онлай концерти от домовете си, но всички признаха, че им липсва контакта с публиката. Началото постави Камелия, последвана от Валя, а безспорно най-впечатляващо шоу направи Ивана, която беше в компанията на любимите си музиканти. С евентуалното отваряне на дискотеките участията на изпълнителите рязко ще се увеличат, като традиционно най-натоварено е през летния сезон.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама