Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8641207 www.bgdnes.bg

Азис си ОТРЯЗА ушите

Суетата няма граници

3 бона брои ромският славей за корекция на сетивните органи

С чисто нови уши се похвали Азис!
Ромският славей се е подложил на пластична операция, която да подобри външния вид на сетивните му органи. Певецът не пропусна да се похвали с новите уши и сподели кадри, заснети минути след интервенцията.
Аурикулопластиката е операция, с която се подобрява формата на ушите, и все повече набира популярност у нас. Около 3 бона е струвало на фолкпевеца да постигне желания резултат - незначителна сума за звезда от неговия ранг.


Азис не крие, че ушите винаги са му били комплекс. Признава, че най-сетне си ги харесва. От снимките се вижда, че певецът е намалил техния размер. Дълги години ексцентричният изпълнител носеше големи и тежки обици, които най-вероятно са деформирали ушите му.
Това съвсем не е първият път, когато кралят на фолка ляга под ножа в името на красотата. Суетният изпълнител е променял многократно различни части от тялото си.

Преди няколко години Азис промени формата на устните и скулите си, опъна бръчките, извлече мазнините от тялото си и увеличи гърдите си. За всички промени във външния си вид, включително и последната, той се доверява само на един пластичен хирург и признава, че само в неговите ръце се чувства сигурен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама